Costa Brava, Calella: Hotel Miami 3*


Hotel Miami 3*

Utazás áttekintő:

Ország:   Spanyolország
Város:   Calella

Ellátás:   félpanzió
Szálláshely:   3*
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár

Ft / fő



Ft / fő

Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


Fekvése
Calella belvárosában, egy csendes utcában elhelyezkedő, kellemes, családi atmoszférájú, 140 szobás szálloda a városközponttól kb. 200, míg a strandtól 600 méterre. A vasút megállója kb. 300 méterre található, így az 50 km-re lévő Barcelona városa is könnyedén megközelíthető.

Szolgáltatások
A hotelben 24-órás recepció, csomagszoba, két lift, légkondicionált közösségi helységek, bár és büféétterem, tévészoba és parkoló szolgálja a kényelmet. A kikapcsolódásról felnőtt és gyermekmedence gondoskodik, mely mellett a napozóágyak és napernyők használata ingyenes. A szórakozásról főszezonban miniklub, animációs programok, esti show-műsorok és diszkó gondoskodnak. A közösségi helységekben ingyenes WIFI-kapcsolat biztosított.

Elhelyezés
Standard balkonos, légkondicionált, egyszerűen berendezett kétágyas, maximum 2 fő részére pótágyazható szobákban, amelyek telefonnal, műholdas LCD tévével és bérelhető széffel felszereltek. Hajszárító a recepcióról ingyenesen kérhető.

Ellátás
Félpanzió, azaz reggeli, és vacsora büférendszerben. Italfogyasztás térítés ellenében lehetséges. Teljes panziós, illetve All inclusive ellátás felár fizetése ellenében igényelhető.


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: