Bulgária, Napospart: Hotel Tia Maria 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 186188
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Bulgária
Város: Napospart

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A 3 csillagos hotel a burgaszi repülőtértől 40 km-re, Napospart központjától kb. 150 méterre terül el, kb. 250 m-re a homokos tengerparttól. 2014-ben a főépületet felújították, illetve egy új szárnyat is építettek a hotelhez.

Szolgáltatások
A 6-szintes épületben recepció és 3 lift található. Kültéri medence elkerített gyermekrésszel, napernyőkkel és napozóágyakkal, strandtörölközők, fitneszterem, asztalitenisz, strandröplabda, sakk, játszótér, parkolás, illetve WIFI a hotel egész területén ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére. A hotelben 1 főétterem és 2 bár gondoskodik a vendégek ellátásáról. Térítés ellenében a recepción bérelhető széfek, pénzváltás, konferenciaterem, gyermekeknek játékszoba, videójátékok, gyermekfelügyelet (lekérésre), kosárlabda- és futballpálya, biliárd, darts, asztalifoci, üzlet, mosoda, fodrászat és különféle masszázsok is igénybe vehetők.

Elhelyezés
2 ágyas pótágyazható szobákban, melyek mindegyike zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval, telefonnal, központi légkondicionálóval, LCD tévével, mini hűtővel, ingyenes WIFI-kapcsolattal és erkéllyel felszerelt. A pótágy kinyitható fotelágy. A 4 ágyas apartmanok és a családi szobák felszereltsége megegyezik a standard szobákéval, 60 nm alapterületűek, hálószobából és nappali részből állnak, de egylégterűek.

Ellátás
Reggeli. Italfogyasztás térítés ellenében. Felár ellenében félpanziós, vagy all inclusive ellátás is kérhető. All Inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, délutáni szendvicsek és sütemények (15:00-17:00 között), kávé/tea (07:30-20:00), bizonyos helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-22:00 között). Térítés ellenében: egyéb étel és italfogyasztás, import és palackozott italok.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- Reggeli,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak