Spanyolország, Costa del Sol, Marbella: Marbella Playa 4*, reggelivel

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 178947
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Marbella

Szállás / program részletes leírása



Felhívjuk szíves figyelmét, hogy magyar idegenvezető májustól biztosított, korábbi indulásoknál nincs a helyszínen idegenvezető.

Costa del Sol, magyarul a "Napos Part" melyet sokan "Európa Kaliforniájának" neveznek, Spanyolország egyik legváltozatosabb tengerparti része. Malagától 54 km-re keletre kezdődik, és Cadiztól 100 km-re délnyugatra ér véget, hossza 150 km. A Costa de la Luz és a Costa Tropical között húzódik. A gyönyörű tájegység a Spanyolország egyik legismertebb, és a legnépszerűbb részének számító, csodálatos szépségű Andalúzia rendkívül gazdag kulturális örökségét, gasztronómiai kínálatát, hangulatos kis "fehér" falvait, csodálatos városait, történelmi emlékeit kínálja. A Sierra Nevada hegyvonulatai, és napsütéses tengerpartok igazán vonzóak. A Costa del Solon töltött üdülés folyamán Andalúzia attrakcióinak megcsodálása mellett a hivatalosan Nagy-Britanniához tartozó Gibraltárba való látogatás is megfontolandó.

Az Európa legdélebbi részén, Afrikához közel található tartomány Európa legkedvezőbb éghajlatával rendelkezik - egész évben süt a nap, és kellemes a hőmérséklet. A leghidegebb hónap, január átlagos maximumhőmérséklete is 17 fok. A 20. században csak egyszer, egész pontosan 1954 február 2.-án esett errefelé a hó. A nyári szezon áprilistól egészen október végéig tart, júliusban és augusztusban jellemző a rendkívüli forróság. Éghajlatának köszönhetően a Costa del Sol egyike Európa kevés része közül, amely egész évben zöldben pompázik.

Marbella

Marbella a Costa del Sol legexkluzívabb, legelegánsabb üdülőhelye, a gazdagok, és szépek városa. Malaga után a Costa del Sol második legnagyobb települése 147 ezer lakosával. Több herceg, és trónörökös, híres politikusok, olajmágnások, valamint olyan híres színészek nyaralnak itt, mint Sean Connery, vagy Antonio Banderas. A Ferrarik és Porschék sora Monte Carlóhoz teszi hasonlóvá a járműparkot. Az elegáns üzletek, éttermek, és a hírességek luxusvillái mellett, Marbella óvárosában kanyargós, szűk utcácskákat, hangulatos tereket, és régi, római, és mór műemlékeket fedezhetünk fel, valamint remek tapast ehetünk. Marbellában nyaralva mindenképp érdemes sétálni tehát a szép óvárosban is. Marbellának éjszakai élete is elég jó, de drágább hely mint a Costa del Sol más nyaralóhelyei. Az óvárosban található Museo del Grabado többek között múzeumban Picasso, Dali és Miró képek nézhetők meg. A Museo de Bonsai pedig a törpefák rajongóinak érdekes.

A Marbella Playa Hotel a tengerparton található. Ez a nagy szállodakomplexum fedett és szabadtéri medencékkel várja vendégeit. 24-órás recepció, edzőterem és minigolf-pálya szintén rendelkezésre áll. A légkondicionált szobák műholdas TV-vel felszereltek. Minden szoba minibárral és saját fürdőszobával rendelkezik.

A szálloda büféétterme látványkonyhát működtet, és van egy à la carte étterem is. Az egyéb lehetőségek közé tartozik az Al-Andalus pub és a strandklub.
Az AP7-es autópálya könnyen megközelíthető, és a Marbella Playa mindössze 2 km-re található. Marbella központja körülbelül 15 perc alatt elérhető autóval. 
 

Szabadidős lehetőségek 

• asztalitenisz 
• minigolf 
• fitneszközpont 
• szolárium 
• pezsgőfürdő 
• fedett medence (szezonális nyitva tartás) 
• kerékpárkölcsönző 
• játszótér 
 
Térítés ellenében parkolási lehetőség.
 

Ellátás: reggeli. Felár ellenében félpanzióval is foglalható.  

A részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes mielőbb helyet foglalnia!  

 

 

 

 

 

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy 
- 7 éjszaka szállás reggelivel,
- transzfer a szállodáig és vissza,
- magyar asszisztencia,
- fejenként 1 db kézi poggyász,
- fejenként 1 db 20 kg-os poggyász

Külön fizetendő:

- reptéri illeték,
- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás és fakultatív útlemondási biztosítás,
- fakultatív programok.

Helyszínen fizetendő:
- idegenforgalmi adó

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak