Tunézia, Monastir: Sunclub El Mouradi Skanes 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 216573
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Monastir

Szállás / program részletes leírása



leírás

FEKVÉS

A szálloda Sousse és Monastir között, a skanesi üdülőterületen fekszik, közvetlenül a homokos tengerparton. Soussetól 8 km, Monastirtól 13 km (kb. 10 perc transzferidő), míg Enfidhától 70 km (kb. 1 óra transzferidő) távolságra található. Családosok kedvelt üdülőhelye.

ELHELYEZÉS

Az 505 szobával rendelkező szálloda szobáiban légkondicionáló, fürdőszoba, Tv (a távirányítóért kb. 20 TND letét fizetendő), telefon, mini hűtő, erkély vagy terasz található. Széf a szobában vagy a recepciónál bérelhető 25 TND letét + 3 TND/nap bérleti díjért. A szobák medencére, kertre, vagy térítés ellenében tengerre nézők. A légkondicionáló csak fő szezonban működik a szobákban. A családi szobák egy légterűek. A pótágy kihúzható kanapéágy.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás,büfé rendszerbenreggeli (07:00-10:00), késői reggeli (10:00-11:00), ebéd (12:30-14:00) és vacsora (19:00-21:00); snack, késői snack. Az ellátás tartalmazza a helyi alkoholos- és alkoholmentes italok fogyasztását, a délutáni kávét, teát, süteményt, szendvicset és pizzát. Térítés ellenében: importált szeszes italok, frissen facsart gyümölcslevek, italok a diszkóban, török kávé és vízipipa.Minden italműanyagpohárban kerül felszolgálásra. A vendégek a főéttermen kívül választhatnak a medence melletti bár és a mór kávézó kínálatából. A`la carte éttermében előzetes bejelentkezéssel egy alkalommal ingyenes vacsora vehető igénybe.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Két külső medence, két gyermek medence, csúszdák, egy belső medence (mely nyári szezonban zárva tart), beton burkolatú teniszpálya, darts, asztalitenisz, petang, biliárd, strandröplabda, nappali és esti animáció, diszkó áll rendelkezésre. Gyermekfelügyelet és animáció várja az utasokat: mini klub, tini klub, mini golf és íjászat, játszótér, térítés ellenében légfoci és játék automaták szolgálják a gyermekek örömét.A szálloda spa- és szépség központjában térítés ellenében lehetőség van a következő szolgáltatások igénybevételére: hammam, hidromasszázs, manikűr - pedikűr, fitneszterem, szauna, jakuzzi, tengeri iszappakolás és egyéb kezelések. A golf szerelmeseinek ajánljuk a közelben lévő 18 lyukú golfpályákat.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Orvosi ügyelet, pénzváltó, fodrászat, ajándéküzletek, konferenciatermek, WIFI elérhetőség a recepciónál térítésmentesen vehető igénybe.A napágyak és a napernyők ingyen állnak rendelkezésre, a strandtörülközőért kb. 20 TND letétet-, míg a matracokért 3 TND/nap bérleti díjat kell fizetni.

Video a csúszdákról: https://www.youtube.com/watch?v=E5ONavPDLPw&feature=youtu.be



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak