Tunézia, Djerba: Royal Garden Palace 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 208163
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Djerba

Szállás / program részletes leírása



aFEKVÉS
A szálloda Djerba szigetén, közvetlenül a homokos tengerparton fekszik. A repülőtértől kb. 25 km-re, Midoun városától kb. 6 km-re, míg Houmt Souk városától 18 km-re található. A 27 lyukú Golf Club pár perc sétára terül el.

ELHELYEZÉS
288 szobájának mindegyike légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, WIFI-vel, mini hűtővel, széffel, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel, erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A Standard és Superior szobák felszereltségben megegyeznek. de a Superior szobák tágasabbak.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a reggelit, ebédet, vacsorát és helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat. Napközben süteményt és kávét kínálnak, hetente három alkalommal tematikus esteket szerveznek. A Szálloda tunéziai, olasz és mediterrán specialitásokat kínáló a`la carte éttermeiben a vendégek előzetes foglalás esetén fogyaszthatnak. A szálloda több bárral rendelkezik, a Maya Beach Bar & restaurant csak térítés ellenében áll rendelkezésre.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri-, beltéri és gyermekmedence, fitneszközpont, asztalitenisz, darts, röplabda, vízitorna, tenisz (a világításért felár fizetendő). Térítés ellenében billiárd, spa és wellness szolgáltatások, hammam, masszázs, szépségápolási kezelések és fodrászat áll rendelkezésre. Hetente több alkalommal napközbeni és esti szórakoztató műsorok, élő zenés estek biztosítják a szórakoztatást, míg a gyermekeket mini klub (4-12 éves korig) várja.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
A WIFI használata a szálloda területén ingyenes. A napernyők és napágyak használata a medence mellett és a tengerparton is ingyenes, a medence mellett a strandtörülközőket is díjmentesen biztosítják. Térítés ellenében konferenciaterem és üzletek bővítik a szolgáltatások körét.

A szálloda weboldala: https://www.royalgarden.com.tn/fr/

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak