TOP TIPP! Törökország, Side: Club Calimera Serra Palace 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 131554
Indulás dátuma:2024.04.01. (H)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  240 694 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  247 914 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



Club Calimera Serra Palace 5*
A szálloda weboldala >>

Top előnyök:
- aquapark a gyerekeknek
- relax (csendes) medence a pihenni vágyó felnőtteknek
- glutén és tejmentes étkezés, amennyiben előre jelzik! 
- lehetőség van privát repülőtéri transzferre, kérje ajánlatunkat!
- szenzációs kedvezményes árak elő és utószezonban, akár téli indulásra (ünnepi időszakok) is kérje ajánlatunkat


A 600 szobával rendelkező szálloda kb. 80 km-re található Antalya repülőterétől, Side központjától kb. 17 km-re és Manavgat városközpontjától kb. 14 km-re, közvetlenül a homokos-aprókavicsos tengerparton helyezkedik el. A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek, bárok és diszkó várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekmedence, vízi csúszdák találhatók. A napernyők, napágyak, matracok a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. Strandtörölközőt naponta egyszeri alkalommal ingyenesen lehet cserélni,második alkalommal a csere díja kb. 1 Euro. A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak. Wireless internetezésre a lobbyban ingyenesen van lehetőség. Térítés ellenében orvosi ellátás, szobaszerviz, mosoda,üzletek és fodrászat bővítik a szolgáltatások körét.

Az üdülőhely: a Török Riviérán a leghosszabb homokos partszakasszal rendelkező üdülőhely Side. A hangulatos városban vásárlási lehetőségeken kívül található az Apollo templom, valamint a városhoz közel helyezkedik el a festői Manavgat vízesés. Colakli, Evrenseki, Kumköy, Side város és Sorgun településeken a tengerpart homokos és lassan mélyül, míg Titreyengöl, Kizilagac és Kizilot tengerpartja kavicsos és gyorsan mélyül.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely 07:00-21:00 között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, késői reggeli (10:00-11:00), ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközben snack, fagylalt (meghatározott időszakokban), délutáni tea, kávé, sütemény, éjjeli snack (23:30-00:30). Gyermekeknek külön gyermek büfé található az étteremben. Tartózkodás alatt egy alkalommal térítésmentesen lehetséges étkezni az egyik a`la carte étteremben(kivévesteakhouse) de előzetes foglalás szükséges. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok 00:00-24:00 között térítésmentesen fogyaszthatók. Bizonyos import alkoholos és alkoholmentes italok, frissen facsart gyümölcslevek, fogyasztás az a`la carte éttermekben térítés ellenében állnak rendelkezésre. Gluténmentes és tejmentes étkezésre előzetes egyeztetés esetén lehetőség van, valamint az erre való igényt érkezéskor a recepción bejelentkezéskor jelezni szükséges. Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
melléképület, bár, tengerparti bár, strandtörölközö, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, lobby bár, főépület, külső medence, medence bár, központi étterem, snack bár, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), tv sarok, vízi csúszda(k), wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
diszkó bár, orvosi ügyelet, üzletek, fodrászat, üzletek,

Szórakozás
aerobik, animációs műsorok, aquapark, strandröplabda, biliárd, diszkó, esti showműsorok, fitneszterem, focipálya, gyermek animációs programok, minigolf, asztalitenisz, teniszfelszerelés, teniszpálya világítás, teniszpálya, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
szépségszalon, belső medence, masszázs, szauna, wellness / spa központ, törökfürdő,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekfelügyelet, etetőszék, mini klub, gyermeksarok, gyermekmedence, gyermek csúszda, minidiszkó, játszótér

Megjegyzés: AStandard Child Friendly szoba egy légterű, a standard szobánál 2-3m2 nagyobb alapterületű. A szállodát elsősorban családoknak és pihenni vágyóknak ajánljuk. Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szobák fő vagy melléképületben is lehetnek.(Egyes melléképületekben lift nem található)
Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak