Törökország, Kemer: Grand Viking Hotel 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 123994
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Kemer

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A szálloda kb. 65 km-re található Antalya repülőterétől, kb 600 m-re Kemer központjától, kb. 1 km-re a tengerparttól. A szállodában központi étterem, bárok, szabadtéri medence találhatók. A medencénél és a tengerparton a strandtörölközők térítés ellenében használhatók a napernyők, napágyak térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szórakozásról animációs- és sportprogramok gondoskodnak. Térítésellenében igénybe vehető szolgáltatások: mosoda, orvosi ellátás, Az egyszerű szállodát elsősorban fiataloknak ajánljuk.Fontos információk:Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.KEMER: A fenyvesekkel körülvett régió a páratlan szépségét az őt körülölelő Taurus hegységnek köszönheti. Tengerpartja köves/kavicsos és gyorsan mélyül. A nagyobb szállodák a tengerpartjukat feltöltik homokkal, de a vízbe lépve a meder köves/kavicsos, ezért fürdőcipő viselése ajánlott.


Ellátás
All inclusive ellátás, mely 11:00 és 22:00óra között vehető igénybe az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora. A helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.


Térítés mentes szolgáltatások
Központi étterem, Vízi csúszdák,


Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
Bár, Strandtörölköző, Orvosi ügyelet, Lobby bár, Medence bár, Étterem bár, Snack bár, Napernyő (tengerparton), Napernyő (medencénél), Napágy (tengerparton), Napágy (medencénél), Wireless (lobbyban),


Szórakozás
Biliárd, Diszkó, Esti showműsorok, Mini foci, Asztalitenisz, Vízi sportok a tengerparton,


Wellness
Belső medence, Törökfürdő,


Gyermekeknek
Játszótér,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak