Törökország, Side: Dosi Hotel 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 117565
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS
A szálloda az antalyai repülőtértől 65 km-re található. Side központja 2 km-re, a tengerpart pedig 700 méterre helyezkedik el, ahova ingyenes buszjáratot üzemeltetnek.

ELHELYEZÉS
A hotel 200 standard és családi szobával rendelkezik. A szobák mindegyike fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, központi légkondicionálóval (időjárás függvényében, 06.01-09.30. között), mini hűtővel, bérelhető széffel, padlószőnyeggel és erkéllyel felszerelt.
Eco room: megegyezik a standard szobával
Family room: a melléképületben található családi szobák két légterűek, ajtóval elválasztva (csak az egyik szobában van légkondicionáló).

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátás büfé jellegű reggeli (07:00-10:00), ebéd (12:30-14:30), napközben snackek, palacsinta, kávé, tea, sütemény (16:00-17:00), vacsora (19:00-21:00), éjféli leves (23:00-24:00). Helyi alkoholos és alkoholmentes italok 10:00-24:00 óráig ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére a bárokban. Térítés ellenében frissen facsart gyümölcslevek és import alkoholos italok fogyasztása lehetséges. A szálloda rendelkezik tengerparti bárral, de a fogyasztás térítés ellenében történik.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Medencék, csúszda park (adott időpontban), baba medence, játszótér, strandröplabda, asztalitenisz, fitneszterem, mini klub (4-12 éves korig), nappali és esti animációs programok. Spa központ szolgáltatásai (szauna, masszázs) és a motorizált vízi sportok, valamint egyéb tevékenységek a tengerparton és a szállodában térítés ellenében vehetők igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Orvosi ügyelet, mosoda, fodrászat, fényképész, üzletek, internet elérhetőség a lobbiban, internetkávézó, autóbérlési lehetőség. A napernyők, napágyak ingyenesen vehetők igénybe a tengerparton és a medencénél is. Strandtörülközőt nem biztosít a szálloda sem a tengerparton sem a medencénél. Ingyenes buszjárat indul a tengerpartra.

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak