Szlovénia, Bled: Hotel Ribno 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234045
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Szlovénia
Város: Bled

Szállás / program részletes leírása



A Ribno Hotel Szlovénia első zero waste (zéró hulladék) szállodája gyönyörű kilátással valamint ingyenes wifivel várja vendégeit a festői Ribnóban, Bled városközpontjától 2,5 km-re.

A Ribno Hotel Szlovénia első zero waste (zéró hulladék) szállodája gyönyörű kilátással valamint ingyenes wifivel várja vendégeit a festői Ribnóban, Bled városközpontjától 2,5 km-re. Elhelyezkedése révén kiváló kiindulópont a túrázáshoz és a kerékpáros túrákhoz, a horgászathoz, és más sportolási tevékenységekhez. A szálloda transzferbuszt biztosít Bled központjába.

Szobák:
2 ágyas szoba: 2 ágyas szoba, fürdőszobával, törülközővel, Tv-vel, minibárral és ingyenes WiFi-vel várja a vendégeket. Néhány szobához erkély is tartozik. Maximum 3 fő befogadására alkalmas.

2/2 ágyas családi összenyitott szoba: 2 db 2ágyas szoba összekötő ajtóval, fürdőszobával, törülközővel, Tv-vel, és ingyenes WiFi-vel várja a vendégeket. Néhány szobához erkély is tartozik. Maximum 4 fő befogadására alkalmas.

Felszereltség:
tévé, telefon, fürdőszoba törölközővel, minibár, WiFi.

Szolgáltatások:
recepció, lift, parkoló, felár ellenében transzfer Bled központjába,

Ellátás:
reggeli, félpanzió

Érkezés:
a hét minden napján

Háziállat:
megengedett, a helyszínen fizetendő

Távolság a tóparttól:
3 km-en belül

Cím:
Izletniska cesta 44, 4260 Bled, Slovenija



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

A szállást a választott éjszakára kétágyas szobában félpanzióval, 1 alkalommal kávét és süteményt a szállodában, a szálloda szaunáinak ingyenes használatát (max 2 óra/nap), 10% kedvezmény a masszázskezelések áraiból, 20% kedvezmény kupon a közeli Ziva welless központ szolgáltatásaira.



Külön fizetendő:

Az utazást, a leírásban nem szereplő étkezéseket, baleset, betegség, poggyász biztosítást, útlemondási biztosítást (a részvételi díj 1,4%-a) valamint az üdülőhelyi illetéket (490 Ft/fő/éj - 12 év felett)

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak