Benidorm, Benidorm-város: Cabana Hotel 3*, teljes ellátás

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 189776
Lejárt ajánlat
Ellátás: teljes ellátás
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Benidorm

Szállás / program részletes leírása



Fekvése: A Bali szállodacsoport (Gran Hotel Bali, Benidorm Centre) legkisebb tagja (Cabana) igen népszerű az utasok körében. Benidorm város turisztikai központjában, a Poniente strandtól 700 méterre található a tízemeletes szálloda. Éjszakai élet, szórakozási lehetőségek 500 méterre, a legközelebbi golfpálya 10 km-re található. A közelben éttermek, bárok, tavernák, üzletek sokasága. Alicante repülőtere kb. 45 perc transzferidő.

Szobák: 249 mediterrán hangulatban berendezett szobájában a pasztellszínek uralkodnak, ezáltal kellemes hangulatot árasztanak. A szobák fürdőszobásak, légkondicionáltak (egyéni szabályozással), tv-vel (műholdas adások), telefonnal felszereltek. Térítés ellenében széf. A szobák többségéhez erkély tartozik. A recepción hajszárító és vasaló kérhető. A szobákban 2 felnőtt és 1-2 gyermek, vagy 3 felnőtt elhelyezése lehetséges.

Szolgáltatások: 24 órás recepció, lift, étterem, bár, medencebár, kávézó, tv-szoba, mosoda, játékterem, szépségszalon, csomagszoba, parkoló, játszótér, animációs programok, szobaszerviz.

Sport és szórakozás: úszómedence, leválasztott gyermekmedence, napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel, asztalitenisz.

Ellátás: Büfé reggeli. Felár ellenében félpanzió (reggeli és vacsora) büfé rendszerben vagy teljes panzió (reggeli, ebéd és vacsora) foglalható.

Szolgáltatások: étterem,szobaszerviz,mosoda,recepció,medencebár,játszótér,bár,lift

Sport és szórakozás: napozóterasz,asztalitenisz,nyugágyak és napernyők,medence,játékterem,animáció,gyermek animáció

Program:
1. nap: Budapest-Alicante: Indulás Spanyolországba menetrendszerinti repülőgéppel. Érkezés. Transzfer a választott szállodába Costa Blancára.
2-7. nap: Cosa Blanca: Reggeli egyénileg, illetve a szállodában. Szabadidő, lehetőség fakultatív programokra. Szállás Costa Blancán.
8. nap: Alicante-Budapest: Elutazás Budapestre repülőgéppel, érkezés Budapestre.

Általános információk: utazás Budapest–Alicante és Alicante–Budapest útvonalon közlekedő repülőjáratokon (Wizzair), az Irodánk által foglalt helyeken. Az alap részvételi díj az oda-vissza repülőjegyet, a szállásköltséget és a megjelölt ellátást már tartalmazza. A repülőút alatt fedélzeti ellátás külön térítés ellenében. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk jún. 13-tól (telefonügyelet, információs találkozó, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre). Lehetőség van 7 és 14 éjszakás programokra történő jelentkezésre.
A repülőtéri illeték összege az adó, illeték, valamint a szolgáltatóval kötött szerződésben szereplő deviza forintárfolyamának időközi változása miatt módosulhat.

Igény szerint foglalható: baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásokban: 550, 720, 920 Ft/fő/nap), repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz) 1 000 Ft/nap.

Csomagszállítás: a részvételi díj Wizzair járatokon fejenként 1 db maximum 23 kg-os csomag térítésmentes szállítását tartalmazza, továbbá utasonként egy darab nagyméretű kézipoggyász (mérete: 56x45x25cm) vihető a fedélzetre. Extra csomagfeladás külön térítés ellenében szállítható (ára a 32 kg-os feladható poggyász ára: 34 000 Ft/db). A csomagszállítási szabály egyes időszakokban és programtípusnál a fenti leírtaktól eltérhet, az aktuális feltételekről érdeklődjön irodánknál. A kétéves kor alatti gyermekek részére a babakocsi ingyenesen szállítható.

Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Gyermekenként egy összehajtható babakocsi a repülőn ingyen szállítható. Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda kalkulációja tartalmazza.

Újdonság! Fix ülőhelyfoglalás, a szabad kapacitás függvényében, Wizzair kényelmi szolgáltatás (feláras): a sorban állás, a beszállás és a helykeresés mindig is az utazás egyik legstresszesebb része volt a Wizzair repülőjáratain. Ezt számos ügyfél-elégedettségi felmérésben kiemelték a kitöltők. Hallgatunk utasainkra, és a Wizzair járatokon mostantól mi is bevezetjük a garantált ülőhely választásának a lehetőségét, így biztosítjuk azt, hogy mindenki a lehető legjobb ülőhelyhez jusson a repülőgépeken. Amennyiben ablak melletti ülést választanak, és egymás mellett szeretnének ülni, akkor az az ülés, amelyik nem az ablak mellett van, annak az ára alacsonyabb!  Abban az esetben, ha a repülők menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat, melyet ún. lunch box-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kinttartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak. Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.

 

Csak repülőjegy foglalása esetén nincs lehetőség fakultatív programokra, illetve sem programot, sem szállást nem tartalmaz az ár.

 

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- teljes ellátás,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 499 utazás 332 610 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak