Portugália, Funchal: Hotel Allegro Madeira 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 235093
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Portugália
Város: Funchal

Szállás / program részletes leírása



A főváros turisztikai negyedében, a Lido övezettől mindössze 1 percre található, kizárólag 18 éven felüliek számlára foglalható, a közelmúltban teljes felújításon átesett hotel.

Program
Nyaralás Madeirán 7 éjszakás program esetén:

Első nap: Elutazás Budapestről menetrend szerint közlekedő repülőjárattal, 1 átszállással (Budapest - Lisszabon - Funchal útvonalon). Érkezés Madeirára, majd transzfer a szállodába.

Madeira: Nyaralás Madeira szigetén, a választott szállodában.

Utolsó nap: Indulás a repülőtérre. Hazautazás 1 átszállással Budapestre (Funchal - Lisszabon - Budapest útvonalon). Érkezés menetrendtől függően, másnap.



Fekvése: A főváros turisztikai negyedében, a Lido övezettől mindössze 1 percre található, kizárólag 18 éven felüliek számlára foglalható, a közelmúltban teljes felújításon átesett hotel.

Szobák: Egyszerűen, ámde elegánsan berendezett szobái a városra, vagy elhelyezkedéstől függően az óceánra néznek. A szobák légkondicionáltak, telefonal, televízióval, térítés ellenében Wi-Fi-vel is rendelkeznek. Széf ingyenesen, mini bár térítés ellenében vehető igénybe. A fürdőszobában hajszárító és pipere bekészítés várja a vendégeket. A junior lakosztályok ezen felül berendezett terasszal is rendelkeznek.

Ellátás: Reggeli. Felár ellenében félpanzió vagy teljes panzió igényelhető.

Szolgáltatások: A hotel 3 étteremmel és több bárral (amelyből az egyik a tetőn található, ahonnan csodás kilátás nyílik a városra vagy az óceánra) várja vendégeit. A testi-, lelki felfrissülést a kültéri medence, a fitnesz terem, a szauna, a törökfürdő vagy a különböző masszázs kezelések hivatottak biztosítani. A szállodában lehetőség van kerékpár bérlésére, valamint transzfer foglalására is.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet a TAP Portugal légitársaság menetrend szerint közlekedő járataira (a járatokon a napszaknak megfelelő ellátást biztosít a légitársaság), Budapest - Lisszabon - Funchal - Lisszabon - Budapest útvonalon 1 átszállással. Személyenként 1 db maximum 23 kg-os feladott poggyászt, személyenként 1 db maximum 8 kg-os kézipoggyászt (55 x 40 x 20 cm maximális méret). 7 éjszaka szállást a megadott ellátással. Magyar nyelvű képviselőnk érkezést követően felkeresi utasainkat a szállodában és tájékoztatót tart a lehetséges fakultatív programokról. A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, a helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása esetén a részvételi díj változhat! A repülőjegy a jegykiállítás után nem módosítható, a repülőjegy és a reptéri illeték nem visszatéríthető! A helyszínen magyar nyelvű képviselőnk lehetőséget biztosít fakultatív kirándulásokra.



Külön fizetendő:

Repülőtéri illetéket, transzfereket, baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, egyéb személyes kiadásokat.

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak