Portugália, Funchal: Hotel Enotel Lido 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 235010
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Portugália
Város: Funchal

Szállás / program részletes leírása



Madeira repülőterétől 30 percre, a főváros Funchal központjától kb. 5 percnyi távolságban található 5*-os, modern, luxus szálloda, amely közvetlen kijárással rendelkezik a tengerparti sétányra.

Program
Nyaralás Madeirán 7 éjszakás program esetén:

Első nap: Elutazás Budapestről menetrend szerint közlekedő repülőjárattal, 1 átszállással (Budapest - Lisszabon - Funchal útvonalon). Érkezés Madeirára, majd transzfer a szállodába.

Madeira: Nyaralás Madeira szigetén, a választott szállodában.

Utolsó nap: Indulás a repülőtérre. Hazautazás 1 átszállással Budapestre (Funchal - Lisszabon - Budapest útvonalon). Érkezés menetrendtől függően, másnap.



Fekvése: Madeira repülőterétől 30 percre, a főváros Funchal központjától kb. 5 percnyi távolságban található 5*-os, modern, luxus szálloda, amely közvetlen kijárással rendelkezik a tengerparti sétányra.

Szobák: 317 szobás, elegáns szálloda, amelyben standard vagy családi szobák foglalhatók. A standard szobák 1, maximum 6 éves gyerek számára pótágyazhatók, míg a családi szobák két felnőtt és két gyermek vagy akár 4 felnőtt részére is kényelmesek. A szobák tágasak, légkondicionáltak, felszereltségük is hűen tükrözi a hotel magas minőségét: minibár, vízforraló, széf, televízió, telefon, fürdőszobai bekészítés illetve a WiFi valamennyi szoba alapfelszereltségének része. A standard és a családi szobák is részben tengere néző kilátással, saját erkéllyel rendelkeznek.

Ellátás: all inclusive.

Szolgáltatások: A vendégeket szórakoztató programok széles skálája, a kulináris élvezetek kedvelőit madeirai, olasz, és japán éttermek, kávézó várják. A Moonlight Barban esténként showműsorral várják a vendégeket.
A sportolás szerelmesei fitnesz terem, két kültéri medence, egy belső fűtött medence közül választhatnak, A Spa testi-, lelki ellazulást, kényeztető kezeléseket, szaunát, jacuzzit, törökfürdőt kínál.
A gyermekek felügyeletéről és szórakoztatásáról szakképzett személyzet gondoskodik.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet a TAP Portugal légitársaság menetrend szerint közlekedő járataira (a járatokon a napszaknak megfelelő ellátást biztosít a légitársaság), Budapest - Lisszabon - Funchal - Lisszabon - Budapest útvonalon 1 átszállással. Személyenként 1 db maximum 23 kg-os feladott poggyászt, személyenként 1 db maximum 8 kg-os kézipoggyászt (55 x 40 x 20 cm maximális méret). 7 éjszaka szállást a megadott ellátással. Magyar nyelvű képviselőnk érkezést követően felkeresi utasainkat a szállodában és tájékoztatót tart a lehetséges fakultatív programokról. A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, a helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása esetén a részvételi díj változhat! A repülőjegy a jegykiállítás után nem módosítható, a repülőjegy és a reptéri illeték nem visszatéríthető! A helyszínen magyar nyelvű képviselőnk lehetőséget biztosít fakultatív kirándulásokra.



Külön fizetendő:

Repülőtéri illetéket, transzfereket, baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, egyéb személyes kiadásokat.

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 547 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak