Portugália, Ponta Delgada: Hotel Alcides 2*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234161
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:2*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Portugália
Város: Ponta Delgada

Szállás / program részletes leírása



Ponta Delgada repülőterétől autóval kb. 10 percnyi távolságban, a városközpontban épült hotel. Ideális elhelyezkedésének köszönhetően a történelmi-, vagy vallási nevezetességek, a csodás botanikus kertek gyalogosan is könnyen, gyorsan megközelíthetők.

Fekvése: Ponta Delgada repülőterétől autóval kb. 10 percnyi távolságban, a városközpontban épült hotel. Ideális elhelyezkedésének köszönhetően a történelmi-, vagy vallási nevezetességek, a csodás botanikus kertek gyalogosan is könnyen, gyorsan megközelíthetők.

Szobák: Az apró szálloda mindössze 19 szobát kínál vendégeinek, amelyek mindegyike légkondicionált, saját fürdőszobával, televízióval, telefonnal és ingyenes WiFi-vel felszerelt.

Ellátás: Reggeli, felár ellenében félpanzió kérhető.

Szolgáltatások: A 24 órában nyitva tartó recepción kedves és barátságos személyzet áll a vendégek rendelkezésre. A szállodához tartozó, 1908-ban megnyitott étteremben frissen fogott halakat, helyi különlegességeket kóstolhatnak.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet a TAP Portugal légitársaság menetrend szerint közlekedő járataira (a járatokon a napszaknak megfelelő ellátást biztosít a légitársaság), Budapest - Ponta Delgada- Budapest útvonalon, oda-vissza úton lisszaboni átszállással. Személyenként 1 db maximum 23 kg-os feladott poggyászt, személyenként 1 db maximum 8 kg-os kézipoggyászt (55 x 40 x 20 cm maximális méret). 7 éjszaka szállást reggelis ellátással. Érkezést követően magyar nyelvű képviselőnk felkeresi utasainkat a szállodában és bemutatja a fakultatív program lehetőségeket, amelyek magyarul vagy angolul érhetők el. A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, a helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása a részvételi díjat befolyásolja. A menetrendszerinti repülőjegyek speciális lemondási/módosítási feltételei miatt az ÁSZF-től eltérő feltételek érvényesülnek: a repülőjegyek kiállításuk után nem visszatéríthetők és nem módosíthatók, illetve emiatt az előleg összege magasabb lehet!



Külön fizetendő:

Repülőtéri illetéket, transzfereket, BBP biztosítást és stornó biztosítást. Egyéb személyes kiadásokat.

Lekérésre foglalható magyar nyelvű képviselőnk (Részleteket lásd lentebb a fakultatív programok leírásánál.)

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak