Portugália, Quarteira: Aquashow Park Hotel 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 214315
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Portugália
Város: Quarteira

Szállás / program részletes leírása



Programleírás:

1. nap: Budapest-Faro

Találkozás a repülőtéren, indulás Faro-ra repülőgéppel. Érkezés. Transzfer a választott szállodába, szállás (vacsora, ha a program tartalmazza).

2-7. nap: Algarve

Szabadidő, lehetőség fakultatív programokra. Szállás a választott szállodában (vacsora, ha a program tartalmazza).

8. nap: Faro-Budapest

Elutazás Budapestre repülőgéppel, érkezés.

A részvételi díj tartalmazza:

Utazás a Wizzair járatával a Budapest-Faro-Budapest útvonalon, szállást a választott szállodában, a megadott ellátást, valamint angol nyelvű helyi asszisztenciát.

Gyermekkedvezmények: 0-2 éves korig a gyermek részvételi díja 20.000 Ftfő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett 2 év feletti első és második gyermek részvételi díját a szálloda kalkulációja tartalmazza.

Csomagszállítás: részvételi díj utasonként egy darab kézipoggyász (max 10 kg) térítésmentes szállítását tartalmazza. Fedélzeti ellátás térítés ellenében. Extra csomag (túlméretezett csomag vagy csomag túlsúly) csak külön térítés ellenében szállítható. Feladható poggyász térítés ellenében kérhető: 38.000 Ft/csomag/oda-vissza

Tervezett menetrend:

Elő- utószezon (09.08-10.20)

Budapest - Faro 15:00 - 17:55

Faro - Budapest 18:35 - 23:15

Főszezon (06.19-09.04)

Budapest - Faro 15:55 - 18:50

Faro - Budapest 19:25 - 23:55

A légitársaság a menetrend változás jogát fenntartja!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: a régió egyik legnépszerűbb szállodája a faroi repülőtértől 18 km-re, Vilamoura napsütötte strandjaitól 4 km-re terül el. A hotel a családosok igazi paradicsoma, kalandban és adrenalinban itt garantáltam nem lesz hiány; közvetlenül mellette található Portugália legnagyobb aquaparkja, mely feledhetetlen szórakozást kínál gyermekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek egyaránt.

A komplexum Quarteira külvárosában található, a városközponttól és a strandtól egyaránt 4 km-re, ahova a szálloda ingyenes shuttle járatot üzemeltet (főszezonban, meghatározott időpontokban).

Szobák: az igényesen és modernül berendezett szobák mindegyikre rendelkezik fürdőszobával, hajszárítóval, légkondicionálóval, műholdas LCD tv-vel, telefonnal, vezetékes internet csatlakozási lehetőséggel, bérelhető széffel, minibárral (térítés ellenében) és erkéllyel. A családi szobák kétlégterűek.

Szolgáltatások: recepció, étterem, bár, wifi a szálloda közös helységeiben, tv sarok. Térítés ellenében: mosoda, konferenciaterem, parkolás, gyermekfelügyelet, strandtörölközők.

Sport és szórakozás: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, gyermekmedence, belső medence, jakuzzi, játszószoba gyermekeknek, fitneszterem, aquapark (május-szeptember között üzemel). Térítés ellenében: spa és wellness központ szolgáltatásai, különféle masszázsok, bizonyos szolgáltatások használata az aquaparkban (Air Race, Roller coaster), golf a közelben.

Étkezés: reggeli. Felár ellenében félpanziós ellátás foglalható. Italfogyasztás térítés ellenében.

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy vagy két gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon az árlista szerint.

(20171214)



Szobák:

Szolgáltatások: étterem,recepció,bár

Sport és szórakozás: fedett/belső medence,nyugágyak és napernyők,gyermekmedence,medence,pezsgőfürdő,masszázs,fitness terem,spa részleg

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak