Portugália, Ponta Delgada: Casa Hintz Ribeiro Hotel 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 210219
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Portugália
Város: Ponta Delgada

Szállás / program részletes leírása



Programleírás:

Általános információk: utazás Budapest- Ponta Delgada - Budapest útvonalon közlekedő menetrend szerinti repülőjáratokon, lisszaboni átszállással, előre foglalt helyeken. Az ártáblázatokban található részvételi díj a repülőjegyet (budapesti indulással), 6 éjszakás tartózkodásra vonatkozó szállásköltséget és a megjelölt ellátást már tartalmazza. A szigeten a nem rendelkezünk magyar nyelvű képviselettel (képviselet angol - portugál nyelven: telefonügyelet/lehetőség fakultatív programokon történő részvételre a helyszínen)

A repülőtéri illeték összege az adó, illeték, valamint a szolgáltatóval kötött szerződésben szereplő deviza forintárfolyamának időközi változása miatt módosulhat.

Csomagszállítás: a részvételi díj a TAP Air menetrendszerinti járatain fejenként 1 db maximum 23 kg-os csomag térítésmentes szállítását tartalmazza, továbbá utasonként egy darab kézipoggyász (8kg, mérete: 55x40x20cm) vihető a fedélzetre.

Gyermekkedvezmények: 0-2 éves korig a gyermek részvételi díja mindösszesen 40 000 Ft/fő (repülőn külön ülőhely nélkül, illeték, transzfer díjmentesen, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Minimális utaslétszám: nincs

Abban az esetben, ha a repülők menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat, melyet ún. lunch box-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kinttartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak. Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.



Fekvése:

Fekvése: a hotel a repülőtértől 3 km-re, Ponta Delgada városközpontjában található. A város nevezetességei a szállodától egy könnyű sétával megközelíthetők.

Ponta Delgada ideális kiindulópont a sziget felfedezéséhez. A szigetet a városból induló, szervezett kirándulásokon is bejárhatjuk, vagy autót is bérelhetünk.

Sao Miguel szigete csendes, valódi stresszmentes övezet; ezért éppúgy, mint a sziget többi részén, a fővárosban sem kell számítani pezsgő éjszakai életre.

Ehelyett megcsodálhatjuk a zöld minden árnyalatában pompázó sziget páratlan természeti kincseit, a lenyűgöző krátertavakat, a tengerbe szakadó sziklákat, hegyeket, zöldellő mezőket és magunkba szívhatjuk az Atlanti-óceán sós illatát. Életre szóló élmény lehet a kikötőből kihajózni a nyílt óceánra egy izgalmas delfin és bálna lesre.

A vulkanikus szigeten gejzírekkel, hőforrásokkal és forró vizes kis patakokkal is találkozhatunk; sőt, néhol olyan forró a föld, hogy még az étel is megfő benne. Furnasba látogatva kellemesen ejtőzhetünk a kénes vizű termáltavak egyikében, megnézhetjük a krátertavat, a botanikus kertet, majd megkóstolhatjuk a helyi étel specialitást, a cozido-t, melyet a vulkáni sziget adta forró talajba ásott üregekben főznek.

Az Azori-szigetek nagyszerű úti cél a természet szerelmeseinek és azoknak, akik valami igazán különlegesre vágynak.

Szobák: a kényelmes studiok mindegyike fürdőszobával, hajszárítóval, telefonnal, műholdas tv-vel, ingyenes wifivel, légkondicionálóval, konyhasarokkal (térítés ellenében használható) és kisméretű hűtőszekrénnyel felszerelt. A lakosztályok egy hálószobából és egy nappaliból állnak, melyeket egy tolóajtó választ el. Erkélyes szoba felár ellenében foglalható.

Szolgáltatások: recepció, étterem, bár, mosoda, ingyenes wifi a szobákban és a közös helységekben, széf a recepción. Bizonyos szolgáltatások csak külön helyszíni térítés ellenében használhatók.

Sport és szórakozás: kültéri felnőtt és gyermekmedence, fitneszterem, szauna, gőzfürdő, jakuzzi. Bizonyos szolgáltatások csak külön helyszíni térítés ellenében használhatók.

Étkezés: reggeli. Italfogyasztás térítés ellenében.

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon az árlista szerint.

(20170818)



Szobák:

Szolgáltatások: étterem,wifi,széf a recepción,mosoda,recepció,bár

Sport és szórakozás: gyermekmedence,medence,pezsgőfürdő,szauna,fitness terem,gőzfürdő

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak