Portugália, Funchal: Hotel Dorisol Florasol 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 209641
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Portugália
Város: Funchal

Szállás / program részletes leírása



A részvételi díj tartalmazza:

- a repülőjegyet Budapest-Lisszabon-Funchal-Lisszabon-Budapest útvonalon,

- a szállásköltséget és a megjelölt ellátást

Általános információk: utazás Budapest - Funchal – Budapest útvonalon közlekedő menetrendszerinti repülőjáratokon, lisszaboni átszállással. Az alap részvételi díj az oda-vissza repülőjegyet, a szállásköltséget és a megjelölt ellátást már tartalmazza. A repülőút alatt fedélzeti ellátás van. Madeirán magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk.

Kiegészítő feltételek és Utazási Feltételek változása: A repülőjegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, a TAP Air légitársaság menetrendszerinti járatain meghatározott foglalási turistaosztályon (E/U). A repülőjegyek a helyfoglalást követően a légitársaság szabályzatai szerint kiállításra kerülnek, ezt követően azok nem lemondhatók. Ezen járatokon történő utazás esetén bármely módosítás csak a légitársaság egyedi elbírálása alapján lehetséges, melynek díja a légitársaságok által aktuálisan meghatározott összeg. A sztornóbiztosítás a teljes részvételi díjra számítandó. A repülőtéri illetékek az árfolyamváltozása miatt kis mértékben eltérhetnek.

A részvételi díjon felül fizetendő: repülőtéri illeték, transzfer, és a foglalási díj. Sztornóbiztosítás 1 % (a teljes részvételi díjra számítandó).

Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban.

A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a kiindulási repülőtér (Bécs vagy Budapest), átszállások száma, a forint árfolyamának változása (EUR/USD), és az olaj világpiaci árának időközi változása vagy módosulása miatt változhat.

Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja mindösszesen 40 000 Ft/fő (repülőn külön ülőhely nélkül, illeték, transzfer díjmentesen, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda kalkulációja tartalmazza.

Minimális utaslétszám: nincs, egyéni utazás menetrend szerinti járatokon.



Fekvése:

Fekvése: a Dorisol csoporthoz tartozó több épületből (Buganvilia, Mimosa, Estrelicia, Florasol) álló szállodakomplexum Funchal üdülőövezeti részén, meredek domboldalon, a városközponttól mindössze 3 km-re, a repülőtértől 20 km-re, az óceánparttól kb. 400 méterre, a sziklás strandtól (Lidó) 500 méterre fekszik. A szálloda környékén üzletek, éttermek, bárok, szórakozóhelyek találhatók. Funchal központja a szálloda saját buszjáratával vagy tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető.

Szobák: minden szoba praktikusan berendezett, fürdőszobával, hajszárítóval, tv-vel (műholdas adásokkal), telefonnal, széffel (térítés ellenében), konyhasarokkal, kis hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel és erkéllyel felszerelt. Az apartmanok a studioknál nagyobb alapterületűek, két egyszemélyes ággyal és egy kinyitható kanapéággyal rendelkeznek.

Szolgáltatások: recepció, lift, több étterem, több bár, internetezési lehetőség (ingyenes wifi a hotel egyes részein), parkoló. Privát buszjárat a városközpontba (bizonyos napokon, előzetes időpont egyeztetés a recepción).

Sport és szórakozás: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, gyermekmedence, napozóterasz csodálatos panoráma kilátással, belső medence jakuzzival, kert, gyermekjátszótér, animációs programok, fitneszterem, tenisz, játékterem, biliárd, spa. A szálloda egyes szolgáltatásai csak helyszíni térítés ellenében vehetők igénybe. A közelben található Funchal egyik legnagyobb óceánparti strandja (belépés, térítés ellenében), sósvizes medencével, napozóterasszal és lejárattal az óceánba.

Étkezés: önellátás. Felár ellenében reggelis ellátás, félpanzió, vagy teljes panzió is foglalható. Italfogyasztás térítés ellenében.

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy vagy két gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon az árlista szerint.

(20170413)



Szobák:

Szolgáltatások: étterem,lift,recepció,internetezési lehetőség

Sport és szórakozás: fedett/belső medence,nyugágyak és napernyők,teniszpálya,gyermekmedence,biliárd,játékterem,pezsgőfürdő,fitness terem,napozóterasz,spa részleg

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- ,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak