Portugália, Porto Moniz: Aqua Natura Madeira Hotel 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 209325
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Portugália
Város: Porto Moniz

Szállás / program részletes leírása



A részvételi díj tartalmazza:
- a repülőjegyet Budapest-Lisszabon-Funchal-Lisszabon-Budapest útvonalon,
- a szállásköltséget és a megjelölt ellátást



Általános információk: utazás Budapest - Funchal – Budapest útvonalon közlekedő menetrendszerinti repülőjáratokon, lisszaboni átszállással. Az alap részvételi díj az oda-vissza repülőjegyet, a szállásköltséget és a megjelölt ellátást már tartalmazza. A repülőút alatt fedélzeti ellátás van. Madeirán magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk.


Kiegészítő feltételek és Utazási Feltételek változása: A repülőjegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, a TAP Air légitársaság menetrendszerinti járatain meghatározott foglalási turistaosztályon (E/U). A repülőjegyek a helyfoglalást követően a légitársaság szabályzatai szerint kiállításra kerülnek, ezt követően azok nem lemondhatók. Ezen járatokon történő utazás esetén bármely módosítás csak a légitársaság egyedi elbírálása alapján lehetséges, melynek díja a légitársaságok által aktuálisan meghatározott összeg. A sztornóbiztosítás a teljes részvételi díjra számítandó. A repülőtéri illetékek az árfolyamváltozása miatt kis mértékben eltérhetnek.


A részvételi díjon felül fizetendő: repülőtéri illeték kb. 69 900 Ft/fő, transzfer: 12500 Ft/fő, és a foglalási díj 500 Ft/fő. Sztornóbiztosítás 1 % (a teljes részvételi díjra számítandó).


Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban.

A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a kiindulási repülőtér (Bécs vagy Budapest), átszállások száma, a forint árfolyamának változása (EUR/USD), és az olaj világpiaci árának időközi változása vagy módosulása miatt változhat.


Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja mindösszesen 40 000 Ft/fő (repülőn külön ülőhely nélkül, illeték, transzfer díjmentesen, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda kalkulációja tartalmazza.


Minimális utaslétszám: nincs, egyéni utazás menetrend szerinti járatokon.Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Fekvése:

Fekvése: A szálloda a repülőtértől kb. 60 km-re, Funchal központjától 45 km-re fekszik.

Modern kialakításának és lélegzetelállító környezetének köszönhetően vált a szigetre látogató turisták egyik kedvencévé. Funchal központja kb. 45 km-re található, ahova a szálloda buszjárataival, vagy taxival juthatunk el. A környéken is bőven találunk látnivalót; kiépített túraútvonalakon kirándulhatunk, vagy egy levada mentén is kalandozhatunk.

A különleges, vulkáni láva által kialakított strandfürdő a szálloda épületétől mintegy 100 méterre található, ahol 3800 nm-en élvezhetjük az óceán hűs vizét, miközben az Atlanti-óceán vad hullámai csapkodnak fejünk felett, a lávamedence peremén.

Szobák: a modern, ízlésesen berendezett standard szobák 20-25 nm alapterületűek és rendelkeznek telefonnal, műholdas LCD tv-vel, fürdőszobával, hajszárítóval, széffel (térítés ellenében), minibárral (térítés ellenében), vízforralóval, wifivel és erkéllyel. A lakosztályok 46 nm-esek, a standard szobákkal megegyező berendezésekkel felszereltek, egy hálószobából és egy nappaliból állnak. Minden szoba az óceánra néz.

Szolgáltatások: recepció, lift, óceánra néző panoráma étterem, ingyenes wifi a szálloda egész területén, parkoló. Térítés ellenében: a’la carte étterem, bár, snack bár, szobaszerviz, gyermekfelügyelet, buszjárat a környező településekre és a fővárosba, mosoda, konferenciaterem.

Sport és szórakozás: napozóterasz a szálloda területén. Térítés ellenében: fitneszterem, szauna, masszázs, szolárium, kerékpár és autóbérlés, búvárkodás, horgászat, belépés a strandra, napernyők és napozóágyak a strandon.

Étkezés: büféreggeli. Felár ellenében félpanzió foglalható. Italfogyasztás térítés ellenében. Szilveszteri gálavacsora: félpanziós ellátás esetén kötelezően fizetendő.

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon az árlista szerint.

(20170814)



Szobák:

Szolgáltatások: konferenciatermek,étterem,wifi,parkoló,lift,mosoda,szobaszerviz,recepció,bár

Sport és szórakozás: búvárközpont,nyugágyak és napernyők,szauna,masszázs,napozóterasz,fitness terem,szolárium

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak