Olaszország, Alghero: Vista Blu Resort-alghero Szardínia, fős apartman

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 184726
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Olaszország
Város: Alghero

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A 2010-ben igényesen kialakított apartmanok Alghero csodálatos városától 2 km-re, a Monte Carru lankás lejtőjén épültek. Nevét a lélegzetelállító panorámájáról kapta, ami a Capo Caccio-öbölre enged kitekintést. A környezetet teljes tiszteletben tartva épített nyaralók dús és illatozó mediterrán bozótossal, valamint évszázados olajfákkal körülvéve és nagy gonddal ápolt kertek között állnak. A történelmileg gazdag, építészetében, nyelvében és kultúrájában érezhetően katalán eredetű Alghero minden igényt kielégítő lehetőségek kimeríthetetlen sorát kínálja. A térségben fellelhetők régészeti jelentőségű területek, jellegzetesen szardíniai, kőtömbökből épült kőkorszaki építmények, ún. nuraghék és nekropoliszok, mely érdekes lehet a régi korok iránt érdeklődőknek. Továbbá lehetőség van felfedezni természetvédelmi területeket, a híres Neptun-barlangot és néhányat a sziget legszebb strandjai közül, finom borokat és híres konyhai specialitásokat ízlelni. Az éjszakai élet szerelmeseit diszkók és belvárosi szórakozó helyek várják.
A fehérhomokos Lido strandtól 3,5 km-re találhatóak.


Apartmanok
A nyaralók ízlésesen berendezettek / felszerelt konyha, légkondicionáló, TV, mosógép, sütő, mikrohullámú sütő, hajszárító, vasalódeszka, vasaló/.Mindegyikhez tartozik kert, grillező, kültéri asztallal és székekkel berendezett elkerített udvar, napozóágyakkal és kisasztallal felszerelt napozóterasz és magánparkoló.
4 fős villa (80 nm): nappali kanapéval, franciaágyas szoba, szoba két egyszemélyes ággyal, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy káddal kialakított fürdőszoba (némelyik nyaralóban az egyik fürdő a franciaágyas szobával egy légtérben található).
6 fős villa (100 nm):nappali kétszemélyes kanapéággyal vagy franciaággyal, franciaágyas szoba, szoba két egyszemélyes ággyal, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy káddal kialakított fürdőszoba (némelyik nyaralóban az egyik fürdő a franciaágyas szobával egy légtérben található).
8 fős villa (115 nm):appali kétszemélyes kanapéággyal vagy franciaággyal, franciaágyas szoba, kettő szoba mindegyikben két egyszemélyes ággyal, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy káddal kialakított fürdőszoba (némelyik nyaralóban az egyik fürdő a franciaágyas szobával egy légtérben található).


Ellátás
önellátás.


Szolgáltatások
bár, ingyenes WIFI a közösségi tereken, kerékpárhasználat, medence, napozóterasz, parkoló.


Fenti ajánlatunkhoz buszos csatlakozási lehetőség is foglalható, részletekről érdeklődjön munkatársainktól!


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- .

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak