TOP ÚJDONSÁG! Montenegró, Canj: Hotel New Montenegro 4*, félpanzió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 213135
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Montenegró
Város: Canj

Szállás / program részletes leírása



Čanj nagyon festői és kellemes üdülőhely, egy csendes kis üdülőfalu, mely Bár környékén található. Az üdülőhely a bári riviéra északi részén fekszik Petrovac és Sutomore közelében. Az erdő közelsége és a lenyűgöző türkizkék tenger vonzza a turistákat. Közvetlenül Čanj mellett található Montenegró egyik legszebb strandja – a Gyöngy strand. Nevét a szokatlan gyöngyszínű kavicsos partjáról kapta. A közelben található a Királynő strandja is, mely csak kis hajóval közelíthető meg. Čanjban nagyon fejlett az infrastruktúra, ami nem csak napozni és úszni vágyóknak kedvez, itt rengeteg hangulatos étterem található hagyományos montenegrói ételekkel, kávézók sokasága várja a felfrissülni vágyó vendégeket. Az üdülőhely nagyon kedvező a gyermekes családok számára. Az eukaliptusz és fenyő aromával, valamint jóddal és brómmal töltött tengeri levegő gyógyító hatással van a gyermekek és szüleik számára

Elhelyezkedés
A Hotel New Montenegro szálloda Canj üdülőhely csendes részén helyezkedik el, 50 méterre a tengerparttól, saját 1300 m2. strandrésszel rendelkezik. A közelében a híres Kraljicina strand található, amely Adria gyöngyszemének számít (tekintse meg videón is >>).

Szolgáltatások
A szálloda saját medencével rendelkezik, a medencénél a napágyak és napernyők ingyenesek, a strandon felár ellenében vehetők igénybe. Van internet-kávézó, mini-market.A szállodától 300 méterre található többfunkciós sportpálya - futballpálya, kosárlabdapálya,röplabdapálya, teniszpálya), van lehetőség éjszakai használatra.A szálloda területén van egy nyári színpad, amely különböző rendezvényekre használható. Ezen kívül egy szerbiai gyermekszínház jön hetente háromszor.Az étteremben külön helyiség van a gyerek diszkóhoz, minden felszereléssel (hangszórók, fénykiáltás, mikrofonok, karaoke-berendezések).

Szobák
Kétágyas pótágyazható szobák, minden szobában légkondicionáló, műholdas TV, konyhasarok, hűtő, széf, a fürdőszobában zuhanykabin található.

Ellátás
Svédasztalos félpanzió, All inclusive light felár ellenében kérhető.
All inclusive light = Teljes Panzió italokkal kiegészítve az étkezések alatt (bor, rákia, üditők, szénsavas víz, kávé, tea)
 

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak