Montenegró, Budva: Hotel Avala Resort & Villas 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 165929
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Montenegró
Város: Budva

Szállás / program részletes leírása





Elhelyezkedés
A szálloda Budva festői óvárosától kb. 15-20 m-re található, közvetlenül a tengerparton. A parton a szálloda 2 db saját stranddal rendelkezik. A Mogren strand kb. 150 m-re található.

Szolgáltatások
recepció ingyenes vezeték nélküli internet a lobby és az étterem területén poggyászszoba ATM parkoló a szabad helyek függvényébenTérítés ellenében: a `la carte étterem szobaszervíz mosoda vasalás konferenciaterem széfSport és szórakozás:sszabatéri panoráma medence szauna törökfürdő fedett medence edzőterem a parton a nyugágyak és a napernyők szabad helyek függvényében térítésmentesen vehetők igénybeTérítés ellenében:szolárium masszázs kaszinó Spa központ szépségszalonMegjegyzés:Érkezéskor kaukció fizetendő -100 euro/szoba, melyből levonásra kerül az esetleges minibár fogyasztás, vagy egyéb fizetős szolgáltatás. Hazautazáskor kerül visszatérítésre.

Szobák
kétágyas standard, kétágyas superior szoba, valla.
Standard szoba: hegyre vagy tengerre néző erkély gyors internet síkképernyős TV telefon íróasztal fürdőszobazuhanyzóval hajszárító fürdőköntös a szobák nem pótágyazhatóaksuperior szoba: hálószoba nappalival hegyre vagy tengerre néző gyors internet két síkképernyős TV telefon íróasztal fürdőszoba zuhanyzóval hajszárító fürdőköntösVilla: különálló medencével és parkolóval rendelkeznek gyors internet síkképernyős TV telefon központi légkondicionáló minibár

Ellátás
All inclusive:Reggeli: 07:00-10:30 (svédasztal)Ebéd: 13:00-15:00 (svédasztal vagy menü, a vendégek számától függ)Vacsora:19:00-21:30 (svédasztal vagy menü, a vendégek számától függ)09:00-22:00 óra között helyi italok fogyaszthatóak

Strand:
napernyők és nyugágyak a szálloda strandján ingyenes vehetők igénybe (a szabad kapacitás függvényében).

FIGYELEM!
Érkezéskor 100 euro/szoba letéti díj fizetendő, amelyből levonásra kerül az esetleges minibár fogyasztás, vagy egyéb fizetős szolgáltatás. Hazautazáskor kerül visszatérítésre.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak