Marokkó, Agadír: Sofitel Agadir Royal Bay Resort 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 217714
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Marokkó
Város: Agadír

Szállás / program részletes leírása



Programleírás:

1. nap:

Utazás menetrendszerinti járattal Budapest - Agadir útvonalon. Érkezés után transzfer a választott szállodába.

2. - 7. nap:

Szabadidő, lehetőség fakultatív programokra angol, illetve német nyelven. Szállás Agadirban.

8. nap:

Transzfer a repülőtérre, majd utazás Agadir - Budapest útvonalon menetrendszerinti járattal.

Általános információk: utazás Budapest–Agadir és Agadir–Budapest útvonalon közlekedő repülőjáratokon. Az ártáblázatokban található részvételi díj az oda-vissza repülőjegyet, a szállásköltséget és a megjelölt ellátást már tartalmazza. A repülőút alatt fedélzeti ellátás, térítés ellenében.

Az üdülés program, rövidebb (3 éjszakás) agadiri tartózkodással a Marokkó Gazdagon körutazás részeként is foglalható (programismertető szerint)

Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.

Kiegészítő feltételek és Utazási Feltételek változása: A repülőjegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, a WizzAir mindenkori aktuális menetrend szerinti, saját üzemeltetésű járatain meghatározott díjtételű turistaosztályon, budapesti kiindulással. A légitársaság a megrendelést követően azonnal fizetési kötelezettséget ír elő, a repülőjegyek a helyfoglalást követően a légitársaság szabályzatai szerint kiállításra kerülnek, ezt követően azok nem lemondhatók. Ezen járatokon történő utazás esetén bármely módosítás csak a légitársaság egyedi elbírálása alapján lehetséges, melynek díja a légitársaságok által aktuálisan meghatározott összeg. A sztornóbiztosítás a teljes részvételi díjra számítandó. A repülőtéri illetékek az árfolyamváltozása miatt kis mértékben eltérhetnek.

A részvételi díjon felül kötelezően fizetendő: repülőtéri illeték, légiközlekedési pótdíj, sztornóbiztosítás 1%. (a foglalási díj kivételével a teljes összegre számítandó), foglalási díj, üdülőhelyi illeték.

Igény szerint foglalható:

transzfer, ülőhelyfoglalás, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban), repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz) 1 000 Ft/nap.

Csomagszállítás: Utazási szezononként és légitársaságonként eltérő. Az aktuális (konkrét időponthoz, programtípushoz vagy szálláshoz tartozó) csomagszállítási szabályról és feltételről tájékozódjon a kalkulációban, vagy érdeklődjön irodánknál. A beszállókártyák utazás előtti, térítésmentes kiállítása érdekében a légitársaság adatszolgáltatási kötelezettséget ír elő (utazók állampolgársága, születési időpont, útlevélszám, útlevél lejárati ideje).

Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Minimális utaslétszám: nincs, egyéni utazás menetrend szerinti járatokon.

UTAZÁS: Wizzair menetrendszerinti járatával Budapest- Agadir- Budapest útvonalon. Fedélzeti ellátás, térítés ellenében.

Tervezett menetrend:

Budapest – Agadir 14:05-17:50

Agadir - Budapest 18:30-23:55

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: ez a nyugodt eleganciát, a marokkói természet és kasbah építészet harmóniáját hirdető (Zen stílus) kétszázhetvenhárom szobás luxus szálloda közvetlenül Agadir legszebb, homokdűnékkel tarkított partszakaszán, egy gyönyörű pálmafás kertben, a városközponttól egy kilométerre, a repülőtértől pedig huszonöt kilométerre található.

Szobák: minden szoba (2-3 fős, kb.30m²), elegánsan berendezett, marokkói díszítésű, fürdőszobás (fürdőköntös, papucs), hajszárítóval, légkondicionált (hűtés-fűtés), Tv-vel (műholdas adásokkal), telefonnal, minibárral és széffel felszerelt. Minden szobához erkély tartozik, szárazföldre, kertre és medencére vagy tengerre néző kilátással. A szuperior szobák eltérő stílusúak (világosabb színvilágú) azok kertre vagy medencére nézhetnek. A deluxe szobák stílusa még elegánsabb és a szobákból a tengerre nyílik a kilátás.

Szolgáltatások: recepció, több étterem (helyi, ill. nemzetközi, japán, mediterrán stb.), több bár, hangulatos átrium, szobaszerviz, portaszolgálat, pénzváltó, turista-információs pult, tisztító, fodrászat, mini-állatkert, igény esetén gyermekfelügyelet, ajándéküzlet, újságos, éjszakai szórakozóhely, konferenciaterem, business center, internetsarok és Wi-Fi (közös helységekben és a szobákban is ingyenes), autó és kerékpárkölcsönzés, nyitott és zárt parkoló.

Sport és szórakozás: trópusi hangulatú kertben hatalmas szabadtéri úszómedence, szabadtéri fűthető medence, a medencéknél és a strandon a napernyők és a nyugágyak térítés nélkül vehetők igénybe, strandtörölköző szerviz (depozit ellenében), többszemélyes napozóágyak baldachinnal, hintaágyak, fitneszterem, gőzfürdő, masszázs, szauna, szolárium, aerobic, vízi aerobic, kosárlabda, strandröplabda, futball, darts, asztalitenisz, tenisz, szabadtéri és zártteres játszótér. A szállodában és a tengerparton sportlehetőségek széles választéka (szörf, kajak, jetski, lovaglás, tengerparti motorozás stb.). A Spa és a szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe.

Étkezés: bőséges svédasztalos reggeli. Felár ellenében svédasztalos vacsora (látványkonyhával).

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon az árlista szerint.



Szobák:

Szolgáltatások: étterem,szobaszerviz,üzletek,pénzváltó,business center,gyermekfelügyelet,konferenciatermek,fodrászat,bár,internetezési lehetőség

Sport és szórakozás: asztalitenisz,teniszpálya,gőzfürdő,medence,szauna,kosárlabdapálya,szolárium,masszázs,futballpálya,nyugágyak és napernyők,strandröplabda,fitness terem,vízi aerobic,darts

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak