Marokkó, Agadír: Kenzi Europa Hotel 4*, bécsi indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 210692
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Bécs
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Marokkó
Város: Agadír

Szállás / program részletes leírása



Programleírás:

1. nap:

utazás menetrendszerinti járattal Budapest - Agadir útvonalon. Érkezés után transzfer a választott szállodába.

2. - 7. nap:

Szabadidő, lehetőség fakultatív programokra angol, illetve német nyelven. Szállás Agadirban.

8. nap:

transzfer a repülőtérre, majd utazás Agadir - Budapest útvonalon menetrendszerinti járattal.

Általános információk: utazás Budapest–Agadir és Agadir–Budapest útvonalon közlekedő repülőjáratokon, a Budavár Tours által bérelt helyeken. Az ártáblázatokban található részvételi díj az oda-vissza repülőjegyet, a szállásköltséget és a megjelölt ellátást már tartalmazza. A repülőút alatt fedélzeti ellátás, térítés ellenében. Helyszíni asszisztencia francia, angol vagy német nyelven biztosított. Egyes időszakokban, amikor körutazás programjaink futnak, szüksége esetén telefonos asszisztenciát a körutazásokat kísérő magyar nyelvű idegenvezetőnk biztosítja. Az üdülés program, rövidebb (3 éjszakás) agadiri tartózkodással a Marokkó Gazdagon körutazás részeként is foglalható (programismertető szerint)

Kiegészítő feltételek és Utazási Feltételek változása: A repülőjegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, a WizzAir mindenkori aktuális menetrend szerinti, saját üzemeltetésű járatain meghatározott díjtételű turistaosztályon, budapesti kiindulással. A légitársaság a megrendelést követően azonnal fizetési kötelezettséget ír elő, a repülőjegyek a helyfoglalást követően a légitársaság szabályzatai szerint kiállításra kerülnek, ezt követően azok nem lemondhatók. Ezen járatokon történő utazás esetén bármely módosítás csak a légitársaság egyedi elbírálása alapján lehetséges, melynek díja a légitársaságok által aktuálisan meghatározott összeg. A sztornóbiztosítás a teljes részvételi díjra számítandó. A repülőtéri illetékek az árfolyamváltozása miatt kis mértékben eltérhetnek.

A részvételi díjon felül kötelezően fizetendő: repülőtéri illeték és légiközlekedési pótdíj 59 500 Ft/fő, transzfer 7 500 Ft/fő, sztornóbiztosítás 1%. (a foglalási díj kivételével a teljes összegre számítandó), foglalási díj 500 Ft/fő

Igény szerint foglalható: baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban 550, 720, 920 Ft/fő/nap), repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz) 1 000 Ft/nap.

Csomagszállítás: A részvételi díja fejenként 1db maximum 20 kg bőrönd szállítását tartalmazza (+fedélzeti kézipoggyász, 1db/fő maximum 10 kg). A csomagsúlykeret megosztása vagy elosztása nem engedélyezett. Extra csomag (túlméretezett csomag vagy csomag túlsúly) külön térítés ellenében szállítható csak. A beszállókártyák utazás előtti, térítésmentes kiállítása érdekében a légitársaság adatszolgáltatási kötelezettséget ír elő (utazók állampolgársága, születési időpont, útlevélszám, útlevél lejárati ideje).

Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Minimális utaslétszám: nincs, egyéni utazás menetrend szerinti járatokon.

UTAZÁS: Wizzair menetrendszerinti járatával Budapest- Agadir- Budapest útvonalon. Fedélzeti ellátás, térítés ellenében.



Fekvése:

Fekvése: tárt karokkal várja Önöket ez az egyszerre hagyományos és modern kétszázharminchat szobás, régebbi építésű szálloda, amely Agadir egyik legkedveltebb részén található, az óceánparttól kb. négyszázötven méterre, szépen parkosított övezetben. A szálloda saját stranddal rendelkezik.

Szobák: minden szoba légkondicionált, fürdőszobás vagy zuhanyzós, tv-vel (műholdas csatornákkal), telefonnal, széffel és minibárral felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik, melyek a kertre vagy az óceán irányába nézhetnek.

Szolgáltatások: recepció, lift, szobaszerviz, két étterem (marokkói, nemzetközi és olasz specialitásokkal) snack bár, úszómedencebár, konferenciaterem, tisztító.

Sport és szórakozás: úszómedence, napozóterasz, napágyak és napernyők térítés nélkül a medence körül használhatók, strandtörülköző szerviz (letét ellenében), szauna, törökfürdő, edzőterem, három kivilágítható teniszpálya, asztalitenisz, íjászat, animációs műsorok, miniklub, játszótér. Az óceánpart vízisport-lehetőségek széles választékát kínálja: vitorlázás, lovaglás, szörf, mélytengeri halászat.

Étkezés: félpanzió, büfé jellegű reggeli és vacsora. Felár ellenében all inclusive ellátás foglalható, benne: reggeli, ebéd és vacsora büfé rendszerben, délutáni sütemény, korlátlan italfogyasztás a kijelölt bárokban 10–23 óra között (ásványvíz, üdítők, gyümölcslevek, kávé, tea, helyi sörök, borok és egyéb alkoholos italok).



Szobák:

Szolgáltatások: étterem,szobaszerviz,recepció,medencebár,konferenciatermek,bár,lift

Sport és szórakozás: asztalitenisz,teniszpálya,medence,szauna,animáció,törölközőszerviz,napozóterasz,miniklub,gyermekjátszótér,nyugágyak és napernyők,törökfürdő,fitness terem

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak