Málta, St. Paul`s Bay: Topaz Hotel 3*+

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 58169
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Málta
Város: St. Paul`s Bay

Szállás / program részletes leírása





Fekvése: több épületből álló, nemrégiben felújított kettőszázötvenegy szobás Topaz Hotel, Bugibba üdülőközpontjának szívében, de mégis egy csendesebb utcában, a sziklás tengerparttól tíz perc sétányira található. (kb. hétszáz méter). A tengerparti sétány mellett éttermek, szórakozóhelyek, bárok és üzletek sokasága található. A szálloda közelében található buszmegállóból egyénileg is megközelíthetjük a sziget bármely pontját.

Szobák: minden standard szoba praktikusan berendezett, egyhálószobás (~18m2), légkondicionálóval, fürdőszobával, hajszárítóval, tv-vel, vízforralóval (tea és kávéfőzési lehetőség), szobaszéffel és hűtővel felszerelt. A szobákhoz többségéhez erkély tartozik utcai vagy medencére néző kilátással. A szobákban térítésmentes Wifi internetezési lehetőség biztosított.

Szolgáltatások: recepció, lift, étterem, pizzéria, bár, kávézó, angol Pub, Tv szoba, ajándéküzlet, konferencia termek, csomagszoba, ruhatisztítás.

Sport és Szórakozás: belső udvaron úszómedence, napozóterasz (nyugágyak és napernyők), fűtött fedett medence, szauna, masszázs, biliárd, játékterem, asztali tenisz. A nyári időszakban hetente többször napközbeni és esti programok, barbecue estek. Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonhoz, időjáráshoz vagy térítéshez kötött.

Étkezés: ellátás nélkül. Felár ellenében büféreggeli vagy félpanzió (reggeli és vacsora).

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy vagy két gyermek, egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint.

Szolgáltatások: étterem,fodrászat,bár,konferenciatermek,minimarket,üzletek,rádió,széf,erkély vagy terasz,fürdőszoba,légkondicionáló,hajszárító,műholdas tv,telefon

Sport és szórakozás: medence,gyermekmedence,petanque,fedett/belső medence,napozóterasz,nyugágyak és napernyők,fitness terem,szauna,pezsgőfürdő,masszázs,asztalitenisz,biliárd,futballpálya,röplabdapálya


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak