Málta, Sliema: Preluna Hotel & Spa 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234098
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Málta
Város: Sliema

Szállás / program részletes leírása



A kellemes 4 csillagos hotel, Sliema tengerparti sétányán található, pár perc sétára a belvárostól várja vendégeit.

Fekvése:
A gyönyörű 4 csillagos Preluna Hotel and Spa Sliema tengerparti sétányán található, pár perc sétára a belvárostól. A szálloda 3 étteremmel, 2 bárral, wellness részleggel, privát strand klubbal, sós vizű medencével, gyermekmedencével, bárral várja vendégeit.

Szobák:
Erkélyes kétágyas szoba: a kényelmesen berendezett, világos, légkondicionált, erkélyes szobák saját fürdőszobával, LCD TV-vel, tea-és kávéfőzővel, mennyezeti ventilátorral,telefonnal, minibárral, wifi elérési lehetőséggel rendelkeznek. A pótágy felnőttek részére is alkalmas normál méretű ágy.

Tengerre néző szoba: a nemrég felújított, ízlésesen berendezett, világos, légkondicionált szobák saját fürdőszobával, LCD TV-vel, tea-és kávéfőzővel, mennyezeti ventilátorral,telefonnal, minibárral, széffel (felár ellenében használhatók), ingyenes wifi elérési lehetőséggel rendelkeznek. A pótágy kihúzható, kisebb méretű ágy.

Étkezés:
büféreggelis ellátás. Felár ellenében büfé rendszerű félpanziós, teljes panziós, vagy all inclusive ellátás igényelhető a szálloda fő éttermében a Tritonban.

All inclusive ellátás tartalmazza:
büféreggeli, ebéd helyi alkoholos italokkal (borral vagy sörrel) a szálloda Tritone éttermében vagy nyári szezonban könnyű ebéd a Beach Clubnál. Büfé vacsora (18:30-tól 21:15-ig) helyi borral vagy sörrel a Tritone étteremben. Snackfogyasztás a La Piazza Bárban 16:00-ig, ingyenes bor, sörfogyasztás a Pa Piazza Barban és Beach Clubban, bizonyos koktélok is térítésmentesen fogyaszthatók. Alkoholos italokat csak és kizárólag 18 életévüket betöltött vendégeknek szolgálnak fel! Az ellátás mellett számos további előnye van az all inclusive ellátásnak úgy, mint: a szállodai edzőterem, jacuzzi, szauna, gőzkabin, törölköző, Jó idő esetén a nyári szezonban a Beach Club ingyenes használata a hozzá tartozó napernyőkkel , nyugágyakkal együtt (a szabad helyek függvényében). Továbbá a kilenc lyukú minigolf és a szobai széf ingyenes használata. All inclusive elltás nem tartalmazza a szobai minibárból való fogyasztást, Sakura japán étteremben , Sciantusi étteremben való fogyasztást továbbá este folyamán a Beach Clubban történő fogyasztást valamint az egyéb alkoholos italokat.

Szolgáltatásai:
Kültéri medence (nyitva: május 1 és október 31 között), medence bár (nyitva: június és szeptember között), gyermekmedence, wellness és spa részleg beltéri medencével edzőteremmel (a teljes spa és wellness részleg 2019. július 29 és aug. 04 között felújítási munkálatok miatt zárva tart!), éttermek, bárok, kávézó, napozó terasz, jacuzzi, mini golfpálya (felár ellenében), búváriskola (felár ellenében vehető igénybe), ingyenes wifi elérési lehetőség a szálloda egész területén.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet a Wizzair légitársaság menetrend szerint közlekedő repülőjáratra Budapest/Debrecen-Málta-Budapest/Debrecen útvonalon, online check-int, 1 db max 40x30x20 cm-es kézipoggyászt (melynek az utazó előtti ülés alá el kell férnie), szobánként 1 db max. 20 kg-os feladható poggyászt,szállást megadott ellátással a választott turnusra, magyar nyelvű asszisztenciát Málta szigetén (az asszisztencia a reptéren érkezéskor és induláskor nincs jelen). A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, a helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása esetén a részvételi díj változhat! A repülőjegy a jegykiállítás után nem módosítható, a repülőjegy és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások (fix ülőhely, elsőbbségi beszállás, extra poggyász) nem visszatéríthetők.



Külön fizetendő:

Repülőtéri illetéket, útlemondási biztosítást, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, magyar asszisztencia nélküli repülőtéri buszos gyűjtőtranszfereket szálloda-reptér-szálloda útvonalon, MINIMUM 2 FŐ MEGLÉTE ESETÉN magyar asszisztencia nélküli privát taxi transzfert reptér-szálloda-reptér útvonalon: 13 900 Ft/fő költségen, nyári szezonban (június közepétől szeptember közepéig) minimum létszám megléte esetén elérhető magyar nyelvű fakultatív programok költségeit a helyszínen. Helyszínen fizetendő: üdülőhelyi illetéket (kb. 2 EUR/fő/éj) valamint a környezetvédelmi hozzájárulást (kb. 0,5 EUR/fő/nap). Fedélzeti ellátás térítés ellenében vehető igénybe.

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy amennyiben a buszos gyűjtő- vagy privát transzfert nem veszik igénybe úgy a nyaralás ideje alatt magyar nyelvű asszisztenciát/idegenvezetést nem tudunk biztosítani!

Csecsemő részvételi díja (0-2 év): 29.900 Ft/fő, az esetleges extra helyszínen fizetendő babaágy díját a leírás szobákra vonatkozó részletezése tartalmazza.

EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK AZ UTAZÁSSAL KAPCSOLATBAN:
Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy a légitársaság szabályzatának értelmében a repülőúton a fixen egymás mellett történő utazás csak a fix ülőhely felár megfizetése mellett lehetséges! Felár megfizetése nélkül a légitársaság véletlenszerű ültetési rendszere miatt, az egy foglaláson belül szereplő utazók ülőhelye nem szól garantáltan egymás mellé. A légitársaság által megszabott fix ülőhely szolgáltatás aktuális díjáról igény esetén a foglalás során irodánk ad tájékoztatást. Fix ülőhely foglalás a szabad helyek függvényében, legkésőbb indulás előtt 48 órával, illetve 2 munkanappal lehetséges!

A fix ülőhely szolgáltatás megvásárlásával az online check in elvégzésére, ezáltal a beszállókártyák kiállítására a légitársaság rendszerében korábban lehetőség nyílik - normál esetben ez a gép indulást megelőző 48 órán belül lehetséges - így ezen szolgáltatás kifizetésével Utasaink elutazás előtt kézhez tudják venni a hazaúti beszállókártyáikat is.

Elsőbbségi beszállás megvásárlása esetén a részvételi díjban szereplő 40x30x20 cm méretű kézipoggyászon kívül személyenként további 1 darab 55x40x23 cm méretű (max 10 kg súlyú) szintén garantáltan fedélzetre felvihető kézipoggyász is vihető.
A részvételi díjban szereplő feladott poggyászon túl, extra poggyász vásárlása esetén a weboldalon szereplő díjak csak a megrendeléssel egy időben történő vásárlás esetén érvényesek, utólagos megrendelés esetén ennek díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik!

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak