Horvátország, Pula: Park Plaza Arena 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 215781
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Horvátország
Város: Pula

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A szálloda a Park Plaza Verudela üdülőhelyen fekszik, domboldalon, illatos fenyőerdő közepén, csendes környezetben, Pula központjától kb. 4 km-re. Az üdülőtelepen számos étterem, kávézó, bolt, és szórakozási lehetőség kínálkozik. A ?kék zászlós? strand enyhe lejtőn közelíthető meg, kb. 100 m, kavicsos és sziklás.

Szolgáltatások
A szálloda 2015-ben teljes felújításon esett át. Recepció, étterem, a?la carte étterem gluténmentes étkezési lehetőséggel, aperitif bár, ingyenes WiFi a szálloda egész területén, lift, nyitott medence (tengervízzel töltött), gyerekmedence, animáció gyerekeknek és felnőtteknek a főszezonban, spa és wellness központ (térítés ellenében masszázs, gőz- és finn szauna), konditerem, ajándékbolt. A sportolási lehetőségek a szállodában ill. annak közelében az üdülőtelepen találhatóak, pl. tenisz-és búvár központ, kerékpár kölcsönzés, mini golf, foci-és kosárlabda pályák, strand röplabda stb. Ingyenes parkolási lehetőség és ingyenes elektromos töltőállomás áll a vendégek rendelkezésére. Háziállatokat a szálloda nem fogad.

Elhelyezés
2 fős standard (kb. 17 m2) és 2 ágyas pótágyazható, superior (kb. 23 m2) igényesen és modern bútorokkal berendezett, légkondicionált szobákban. Felszereltségük: WIFI, SAT síkképernyős tévé, mini bár, tea-és kávéfőző, széf, zuhanyzós fürdőszoba hajszárítóval. A standard szobák erkély nélküliek, medencére nézők. A superior szobák erkélyesek és park- ill. tenger felőliek.

Ellátás
Félpanzió (Büféreggeli és -vacsora).



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- Félpanzió,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak