KIEMELTEN AJÁNLJUK! Peloponnészosz, Petalidi: Sunrise Beach Village 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 224975
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Petalidi

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Vadregényes, kavicsos/köves tengerpartnál elterülő hotel komplexum. Elhelyezkedéséből és a helyi domborzati viszonyokból adódóan a partot pár perces sétával és néhány lépcsőn keresztül lehet elérni. Családoknak és pároknak is kitűnő választás lehet a hotel. Petalidi városkája éttermekkel és boltok pár perces autóútra található.

Szolgáltatások
A recepció, a bár és az étterem kialakítása tradicionális görög hangulatot idéznek. Fekvéséből adódóan 2 privát tengerparti szakasszal is büszkélkedhet a hotel, ahol napágyak és beach bár gondoskodnak a vendégekről. Vendégeinknek ajánljuk a fürdőcipő viselését. A felfrissülést 1 nagy méretű felnőtt medence és 1 külön gyerek medence biztosítja. A medencék körül napágyak és 1 pool bár is található. A közösségi területeken ingyenes WIFI elérhető. A sportok kedvelői foci-, tenisz-, és kosárlabdapályán gyakorolhatnak. A hotel fő éttermében a mediterrán és a nemzetközi konyha fogásai egyaránt szerepelnek. Térítés ellenében elektromos játékok, masszázs, széf, internet sarok és strandtörölköző vehető igénybe.

Elhelyezés
Egyszerűen berendezett 2 ágyas pótágyazható szobákban, melyek bungalókban kaptak helyet. A szobák mindegyike rendelkezik légkondicionálóval, hűtővel, tévével, hajszárítóval. A szobák némelyike balkonos vagy verandás. WIFI a szobákban térítés ellenében kérhető.

Ellátás
All inclusive. (Reggeli, ebéd és vacsora büfé rendszerben. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása a bárokban 11:00 és 23:00 között. Egyszerűbb harapnivalók, snackek a medencénél 16:00-17:00 között.)



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- All inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak