Parga, Parga: Dimas Stúdiók, 2 fős stúdió, autóbusszal

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 119376
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Parga

Szállás / program részletes leírása



Szállás leírása:
Parga nyugodtabb részén, a Valtoson, egy gondozott kert közepén épült a Dimas ház. A kert elején, az árnyékos, hangulatos teraszon egy könyvvel kiválóan meg lehet pihenni, vagyegyszerűen csak beszélgetni az üdülőtársakkal.Az ismert Valtos strandra kb. 500 m a távolság. A Mango Clubtól kb. 5 percnyi sétára(160m)fekszik. A vendégek itt fogyasztás ellenében igénybe vehetik a medencét. A legközelebb fekvőkisbolt kb. 100 m-re van, bárok, éttermek 300-500 m-re. Parga központjába (kb. 1,5 km) a főúton vagy a tengerparti úton át juthatnak el, vagy Valtos kikötőjéből igénybe vehetik a vízi taxikat is. A házban 2-3 ágyas stúdiók állnak rendelkezésre. Olyan pároknak vagy gyermekes családoknak ajánljuk, akik a nyugodt környezetet részesítik előnyben.

Saját kategória:
***

Hivatalos kategória:
***

Kapacitás:
8 stúdió

Strand:
kb. 500 m, Valtos,fehérkavicsos-homokos strand. Napernyők, napozóágyak és vízi sportok felár ellenében.

Szobák:
2 ágyas stúdiók a földszinten és az emeleten 2+1 ágyas stúdió az emeleten (pótágy gyermek részére)alapfelszereltségű konyhasarok hűtőszekrény vízforraló TV fürdőszoba/WC légkondicionálásfelár ellenében balkon vagy terasz WiFi

Ellátás:
önellátás.

Program:
Magyarország - Szerbia (vagy Bulgária) - Macedónia - Parga. Budapest-Parga: kb. 1228 km, Budapest-Ammoudia kb. 1 225 km, Parga-Ammoudia: 18 km. Úti okmány szükséges!Az utazás során tapasztalt gépkocsivezetők állnak rendelkezésre.

Az ár tartalmazza:
utazás légkondicionált autóbusszal szállás apartmanokban/stúdiókban választás szerint megérkezésnél takarítás és tiszta ágynemű víz- és áramfogyasztás a helyi partneriroda magyar nyelvű asszisztenciája.

Kötelező felárak:
foglalási díj: 1 600 Ft/fő 2 éven felül üdülőhelyi díj: 0,5 EUR/szoba/éj (helyszínen fizetendő)

Opcionális felárak:
útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,5%-a) oda-vissza helyjegy a buszon: 3300 Ft/fő baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás Colonnade CLASSIC: 570 Ft/fő/nap, Colonnade PRÉMIUM: 740 Ft/fő/nap. A fakultatív kirándulások díja, széf, légkondicionálás (amennyiben feláras) és más szolgáltatás a helyszínen fizetendő euróban



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- autóbuszjegy,
- szállás,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak