Franciaország, Les Orres: Les Bois Mean Snowattack, 6 fős apartman

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 211482
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Franciaország
Város: Les Orres

Szállás / program részletes leírása



USP: SNOWATTACK 2018.01.27.-02.03. Egy hét 2000 méter magasan, hófehér hegycsúcsok, meredek lejtők és lankás domboldalak ölelésében.Napközben sport-, fun és chill programok a hó szerelmeseinek, délután hütte-partyk, street-party, karnevál, sport- és ügyességi versenyek, éjszaka pedig zenei és kulturális programok, végeláthatatlan bulik.Igen, ez a Snowattack!Idén Les Orres festői terepén,immáron 11. alkalommal!

Fekvése: Az épület a központi Snowattack tértől 200 méterre található, az 1800 méteren lévő városrész felső részén fekszik.

Felszereltsége: 1 főépületből (itt van a recepció) és 3 kisebb épületből áll. A recepción wifi vehető igénybe (térítés ellenében).

Helyi besorolás:

Elhelyezés (A): A4F: 4 fős stúdió (30 m2): Erkélyes nappali duplaággyá nyitható kanapéval, hálószoba franciaággyal, konyhasarok a nappalival egy légtérben (mikrohullámú sütő, hűtő), fürdőszoba/WC.

A6G: 6 fős apartman (35 m2): Erkélyes nappali duplaággyá nyitható kanapéval, hálószoba franciaággyal, hálófülke emeletes ággyal, konyhasarok a nappalival egy légtérben (mikrohullámú sütő, hűtő,), fürdőszoba/WC.

A8H: 8 fős apartman (58 m2): Lakónappali kihúzható ággyal, két hálószoba dupla vagy különálló ágyakkal, hálókabin emeletes ággyal, konyhasarok a nappalival egy légtérben (mikrohullámú sütő, hűtő,), fürdőszoba/WC, egy külön zuhanyzó WC-vel.

A10J:10 fős apartman (63 m2): Nappaliban kihúzható ágy, 2 szobában 2-2 ágy, 2 hálókabinban emeletes ágy, fürdőszoba, külön WC és egy külön zuhanyzó WC-vel.

Figyelem! A képek magát a szobatípust illusztrálják. A szobatípusba tartozó egyedi szobák eltérőek lehetnek.Az étkezőkben található díványok mérete jóval kisebb egy átlagos franciaágynál!



A bérleti díj tartalmazza: Áram, víz és fűtés.

Ajánlatos magunkkal vinni: Ágyneműhuzat, de a helyszínen is lehet bérelni (előzetes foglalás szükséges):kb. 10,- EUR/fő/váltás. Törölköző és konyharuha.

A helyszínen fizetendő: Kötelezően fizetendő:

  • Üdülőhelyi díj:10,- EUR/fő/tartózkodás
  • Kauciókb.100 EUR/ágy (az apartmanokat sértetlen állapotban, kitakarítva kell távozáskor átadni, ellenkező esetben a kauciót visszatarthatják)

Igény esetén:

  • TV használati díj(az árak szállásonként eltérőek lehetnek, bővebb információ a beköltözés után a recepción; csak francia nyelvű csatornák foghatóak!)

  • Parkolás: Térítés ellenében.

    Érkezési nap/Min. tartózkodás: SZOMBAT / 7 éj

    EXTRÁK: Az ár tartalmazza:

    • Szállás 7 éjszakára a foglalt apartmantípusban
    • Karszalag, amely minden Snowattack programra belépést biztosít

    Az ár nem tartalmazza (foglaláskor extra fizetendő):

    • Síbérlet 6 napra aLes Orres síterületre 100,-EUR/fő.
    • Buszos utazás felára Budapestről80,- EUR/fő illetve Szegedről, Pécsről, Egerből, Győrből 90,- EUR/fő valamint Debrecenből 110,- EUR/fő
    • Adminisztrációs díj:1,- EUR/fő, mely a foglaláskor kötelezően fizetendő.

    • Síinformáció: Les Orresa Déli-Alpokban, Briancontól közel 100 kilométerre délre, Embrun városa felett található, és 2. alkalommal ad otthont a11. Snowattack Sí-, Snowboard- és Zenei Fesztiválnak!Pályarendszere100 kilométer hosszú, a pályák 1550 és 2720 méter magasság között fekszenek, részben erdőhatár felett, részben fenyves erdőben. Ez a környezet teszi változatossá, egyben varázslatossá a terepet.Az áttekinthető méretű síterep kedvező adottságokkal rendelkezik azok számára, akik először csatolnak lécet, vagy eddig csak néhány alkalommal volt szerencséjük a havas lejtőkhöz, ugyanakkor feledhetetlen élményt nyújt azok számára is, akik már profi szinten síelnek, illetve snowboardoznak, hiszen az 1970-ben megnyitott síközpont folyamatosan fejlődik és alkalmazkodik a síelők igényeihez.Nem kevesebb, mint 19 felvonó áll a síelők és snowboardosok rendelkezésére, továbbá 190 hóágyú dolgozik azon, hogy kedvezőtlenebb időjárás esetén is legyen bőséges hótakaró a pályákon.A boardosokat kitűnő,három zónából álló snowparkvárja: egy-egy boardercross, snake run és slopestyle övezet.

      A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

      Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- ,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak