Franciaország, Les Orres: Parc/balcon Des Airelles Snowattack, 4 fős apartman

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 210177
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Franciaország
Város: Les Orres

Szállás / program részletes leírása



USP: SNOWATTACK 2018.01.27.-02.03. Egy hét 2000 méter magasan, hófehér hegycsúcsok, meredek lejtők és lankás domboldalak ölelésében.Napközben sport-, fun és chill programok a hó szerelmeseinek, délután hütte-partyk, street-party, karnevál, sport- és ügyességi versenyek, éjszaka pedig zenei és kulturális programok, végeláthatatlan bulik.Igen, ez a Snowattack!Idén Les Orres festői terepén,immáron 11. alkalommal!

Fekvése: Les Orres üdülőfalu két részre tagolódik. A központ 1650 méteren fekszik, ahol mindenféle szolgáltatás elérhető.Többek között itt üzemel egy `nyári” bobpálya is, ami persze télen is tárt karokkal várja a vendégeket. A központi téren több étterem, bár, shop és bolt is található.Az egész napos síelés után számos szórakozási és kikapcsolódási lehetőség közül választhatnak a vendégek, elég csak a jégpályát, a kutyaszánt és a bobozást említeni, de akiben még maradt erő, gyalogtúrára indulhat. Az esték pedig hol is indulhatnának (vagy zárulhatnának…), mint a különböző szórakozóhelyeken.A"Parc" és "Balcon" des Airellesapartmanházak Les Orres központjában, 1700 méteres magasságban helyezkednek el, max. 50 méterre a síliftektől.

Felszereltsége: A 2 tradicionális chalet-stílusban épült apartmanházban összesen 150 apartman található. A 2 épület egymástól kb. 250 m-re található.Minden apartmanból szép kilátás nyílik a hegyekre és a sípályákra. Ingyenes WIFI a recepción.

Helyi besorolás: 3*.

Elhelyezés (A): BALCON DES AIRELLES

B4F: Stúdió 4 fő részére (kb. 30 m2). A hálófülkében emeletes ágy, a nappali/konyha részben kétszemélyes kihúzható ágy, erkély/terasz, fürdőszoba/WC, a konyhasarokban tűzhely, sütő vagy mikrohullámú sütő és mosogatógép található.

B5G: Stúdió 5 fő részére (kb. 30 m2). A hálófülkében emeletes ágy és 1 szimpla ágy, a nappali/konyha részben kétszemélyes kihúzható ágy, erkély/terasz, fürdőszoba/WC, a konyhasarokban tűzhely, sütő vagy mikrohullámú sütő és mosogatógép található.

B6H: Apartman 6 fő részére (kb. 37 m2). A hálófülkében emeletes ágy, a nappali/konyha részben kétszemélyes kihúzható ágy, hálószoba dupla ággyal, erkély/terasz, fürdőszoba/WC, a konyhasarokban tűzhely, sütő vagy mikrohullámú sütő és mosogatógép található.

B7F: Apartman 7 fő részére (kb. 45 m2). A hálófülkében emeletes ágy és 1 szimpla ágy, a nappali/konyha részben kétszemélyes kihúzható ágy, hálószoba dupla ággyal, erkély/terasz, fürdőszoba/WC, a konyhasarokban tűzhely, sütő vagy mikrohullámú sütő és mosogatógép található.

B8J: Apartman 8 fő részére (kb. 60 m2). 2 hálófülkében emeletes ágy, a nappali/konyha részben kétszemélyes kihúzható ágy, hálószoba dupla ággyal vagy 2 szimpla ággyal, erkély/terasz, fürdőszoba/WC, a konyhasarokban tűzhely, sütő vagy mikrohullámú sütő és mosogatógép található.

PARC DES AIRELLES

Apartmanok modern konyhával.

P3B:Stúdió 3 fő részére (kb. 24 m2). A hálófülkében ágy, a nappali/konyha részben kétszemélyes kihúzható ágy, erkély/terasz, fürdőszoba/WC, a konyhasarokban tűzhely, sütő, vagy mikrohullámú sütő és mosogatógép található.

P4F/P4C:Stúdió 4 fő részére (kb. 30 m2). A hálófülkében emeletes ágy, a nappali/konyha részben kétszemélyes kihúzható ágy, erkély/terasz, fürdőszoba/WC, a konyhasarokban tűzhely, sütő, vagy mikrohullámú sütő és mosogatógép található.

P5E:Apartman 5 fő részére (kb. 30 m2).A hálófülkében emeletes ágy és 1 szimpla ágy, a nappali/konyha részben kétszemélyes kihúzható ágy, erkély/terasz-fürdőszoba/WC, a konyhasarokban tűzhely, sütő, vagy mikrohullámú sütő és mosogatógép található.

P6A/P6D:Apartman 6 fő részére (kb. 37 m2).A hálófülkében emeletes ágy, a nappali/konyha részben kétszemélyes kihúzható ágy, hálószoba dupla ággyal, erkély/terasz, fürdőszoba/WC, a konyhasarokban tűzhely, sütő, vagy mikrohullámú sütő és mosogatógép található.

P7S/P7T: Apartman 7 fő részére (kb. 45 m2). A hálófülkében emeletes ágy és 1 szimpla ágy, a nappali/konyha részben kétszemélyes kihúzható ágy, hálószoba dupla ággyal, erkély/terasz, fürdőszoba/WC, a konyhasarokban tűzhely, sütő, vagy mikrohullámú sütő és mosogatógép található.

P8Z:Apartman 8 fő részére (kb. 60 m2).2 hálófülkében emeletes ágy, a nappali/konyha részben kétszemélyes kihúzható ágy, hálószoba dupla ággyal vagy 2 szimpla ággyal, erkély/terasz, fürdőszoba/WC, a konyhasarokban tűzhely, sütő, vagy mikrohullámú sütő és mosogatógép található.

P10:Apartman 10 fő részére (kb. 60 m2).3 hálófülkében emeletes ágy, a nappali/konyha részben kétszemélyes kihúzható ágy, hálószoba dupla ággyal vagy 2 szimpla ággyal, erkély/terasz, fürdőszoba/WC, a konyhasarokban tűzhely, sütő, vagy mikrohullámú sütő és mosogatógép található.

Figyelem!A képek magát a stúdió/apartmantípust illusztrálják. A stúdiók/apartmanok berendezése eltérőek lehetnek. A nappali/konyhában található kétszemélyes fekhelyek mérete jóval kisebb egy átlagos franciaágynál.

Wellness: Térítés ellenében: wellness-rész a Balcon des Airelles részben fedett medencével és szaunával.

A bérleti díj tartalmazza: Áram, víz és fűtés.

Ajánlatos magunkkal vinni: Ágyneműhuzat, de a helyszínen is lehet bérelni (előzetes foglalás szükséges):kb. 10,- EUR/fő/váltás. Törölköző és konyharuha.

A helyszínen fizetendő: Kötelezően fizetendő:

  • Üdülőhelyi díj:10,- EUR/fő/tartózkodás
  • Kaució kb.100 EUR/ágy (az apartmanokat sértetlen állapotban, kitakarítva kell távozáskor átadni, ellenkező esetben a kauciót visszatarthatják)

Igény esetén:

  • TV használati díj (az árak szállásonként eltérőek lehetnek, bővebb információ a beköltözés után a recepción; csak francia nyelvű csatornák foghatóak!)

  • Parkolás: Térítés ellenében.

    Háziállat: 1 háziállatot lehet vinni (kb. 25,-EUR/hét, csak előzetes lekéréssel).

    Érkezési nap/Min. tartózkodás: MBAT /

    EXTRÁK: Az ár tartalmazza:

    • Szállás 7 éjszakára a foglalt apartmantípusban
    • Karszalag, amely minden Snowattack programra belépést biztosít

    Az ár nem tartalmazza (foglaláskor extra fizetendő):

    • Síbérlet 6 napra aLes Orres síterületre 100,-EUR/fő..
    • Buszos utazás felára Budapestről80,- EUR/fő illetve Szegedről, Pécsről, Egerből, Győrből 90,- EUR/fő valamint Debrecenből 110,- EUR/fő
    • Adminisztrációs díj:1,- EUR/fő, mely a foglaláskor kötelezően fizetendő.

    • Síinformáció: Les Orresa Déli-Alpokban, Briancontól közel 100 kilométerre délre, Embrun városa felett található, és 2. alkalommal ad otthont a11. Snowattack Sí-, Snowboard- és Zenei Fesztiválnak!Pályarendszere100 kilométer hosszú, a pályák 1550 és 2720 méter magasság között fekszenek, részben erdőhatár felett, részben fenyves erdőben. Ez a környezet teszi változatossá, egyben varázslatossá a terepet.Az áttekinthető méretű síterep kedvező adottságokkal rendelkezik azok számára, akik először csatolnak lécet, vagy eddig csak néhány alkalommal volt szerencséjük a havas lejtőkhöz, ugyanakkor feledhetetlen élményt nyújt azok számára is, akik már profi szinten síelnek, illetve snowboardoznak, hiszen az 1970-ben megnyitott síközpont folyamatosan fejlődik és alkalmazkodik a síelők igényeihez.Nem kevesebb, mint 19 felvonó áll a síelők és snowboardosok rendelkezésére, továbbá 190 hóágyú dolgozik azon, hogy kedvezőtlenebb időjárás esetén is legyen bőséges hótakaró a pályákon.A boardosokat kitűnő,három zónából álló snowparkvárja: egy-egy boardercross, snake run és slopestyle övezet.

      A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

      Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- ,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak