Egyiptom, Sharm el Sheikh: Delta Sharm Resort 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 227869
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Sharm el Sheikh

Szállás / program részletes leírása



Helyszín:Az üdülőhely Na'ama-öbölben található. Sharm El Sheikh után kb. 5 km. A privát homokos strandot rendszeresen ingyenes buszjárat üzemelteti.



Jellemzők:Az üdülőhely lobbit és recepciót kínál. A szálláshelyen széf is rendelkezésre áll. A Wi-Fi (felár ellenében) a vendégek számára hozzáférést biztosít az internethez a nyilvános helyiségekben. Bevásárlásra és sétálásra szupermarket és más üzletek is igénybe vehetők. Egy gyönyörű kert és játszótér is része az üdülőhelynek. A vendégek igénybe vehetik a szobaszervizt, a mosodát és a wellness-szolgáltatásokat, a szépségszalonot, a masszázst és az ayurvédikus kezeléseket és a fodrászszalonot. Továbbá transzfert biztosít a strandra.

A kültéri komplexum felnőtt medencével, gyermekmedencével és vízicsúszdával rendelkezik. A pezsgőfürdő ellazítja az izmokat (felár ellenében).



Szoba:A standard szobákban 1 kétszemélyes ágy, légkondicionáló: egyénileg szabályozható, széf: felár, kávé- és teafőző, minibár: felár, internet: WLAN/WiFi: felár, TV, szobaszerviz, kád vagy zuhanyzó, hajszárító, erkély vagy terasz.



Sport és szórakozás:Edzőterem és asztalitenisz; Animációs programok.

Felár ellenében: biliárd és darts, gyógyfürdő különböző kezelésekkel, szauna és gőzfürdő.



Gyerekek:Játszótér, gyermekmedence, gyerekklub és mini diszkó.



All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora svédasztalos rendszerben. A „Family” fő étterem nyitvatartása a következő:reggeli 07:00-09:00; ebéd: 13:00-15:00; vacsora: 19:00-21:00. Késői (kontinentális) reggeli a „Friends” étteremben fogyasztható 09:30-10:30 között.

Snack ételek a „Friends” étteremben kerülnek felszolgálásra 15:00-16:00 óráig. Az all inclusive ellátás keretében a következő italok kerülnek felszolgálásra a fent említett éttermekben és bárokban: víz, üdítőitalok, HELYI sör és HELYI alkoholos italok, valamennyi pohárban felszolgálva. A frissen facsart gyümölcslevelek, importált alkoholok, espresso kávék, tonic, szóda, cappuccino, török kávé, palackozott üdítők (ideértve a palackozott ásványvizet is) csak térítés ellenében fogyaszthatók. A „Friends” medencebár 10:00-23:00 óra között üzemel, de alkoholos italokat csak délelőtt 11 órától szolgálnak fel. A Beach bár 09:00-17:00 óra között üzemel, és csak az alábbi nem alkoholos italokat kínálja, pohárban: víz, Coca-Cola, Sprite, Fanta.





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak