Ciprus, Ayia Napa: Fedrania Gardens Hotel 2*+

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 191583
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:2*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Ayia Napa

Szállás / program részletes leírása





Fekvése: Ayia Napa városközpontjának a közelében, csendes elővárosi környezetben található, az elmúlt évben teljesen felújított, több épületrészből álló, gondozott kerttel és nagy medencerendszerrel rendelkező, igen népszerű százhúsz szobás szálloda, a legközelebbi lassan mélyülő homokos standtól (Sandy Beach) 450 méternyire épült. A pihenést és a szórakozási lehetőséget kereső utazóknak is teljesen ideális helyen, a város főutcájától a Nissi Avenue-tól 200 méter távolságnyira, a belvárostól kb. 10 perc sétányira található. A sziget egyik legszebb strandja a fehérhomokos Nissi Beach mindösszesen 1.5 km távolságnyira érhető el.

Szobák: minden standard szoba a főépületben található, részlegesen felújított, egy hálószobás (~25m2), praktikusan berendezett, fürdőszobás, légkondicionálóval, LCD tv-vel, vízforralóval és telefonnal felszerelt. A prémium szobák kategóriajelölésen felüli minőségűek, az új épületblokkokban találhatók (legtöbbjük emeleti, a Swim Up szobák felett), felszereltségük a standard szobával azonos, bútorzatuk modernebb. A Swim Up szobák, az új épületblokkokban találhatók berendezésük a prémium szobához hasonló, földszinti elhelyezkedésűek és közvetlen medencekapcsolattal rendelkeznek. Minden szobához erkély vagy terasz tartozik, szárazföldi vagy medencére néző kilátással. Szoba széf és hűtő, térítés ellenében bérelhető (kb.25euró/hét). Hajszárító letét ellenében igényelhető a helyszínen.

Szolgáltatások: recepció, lift, étterem, lobbi- és medencebár, WiFi (térítés ellenében ~42 euró/hét/eszköz), csomagszoba, ajándékbolt és minimarket, autó-motor és kerékpárbérlés, esküvő és rendezvényszervezés, parkoló.

Sport és szórakozás: több medence, gyermekmedencék, napozóterasz, kültéri pezsgőfürdő, nyugágyak és napernyők a medencék körül ingyenesen vehetők igénybe. Ayia Napa központjában Fun Park számtalan szórakozási lehetőséggel, éjszakai szórakozóhelyek, éttermek, bárok, üzletek sokasága található. A szállodához közeli homokos strandon nyugágy és napernyő, térítés ellenében bérelhető.

Étkezés: 2022. június 15-ig csak reggeli.
2022. június 15-től félpanzió, bővített kontinentális reggelivel (péksütemény, vaj, dzsem, tojás, szalonna vagy sonka, sajt, zöldségek, reggeli italok) és vacsorával (menüválasztásos vagy büfé).

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint.

Szolgáltatások: recepció,étterem,lobby bár,medencebár,lift,parkoló,wifi,kávé- és teafőző,hűtő/minihűtő,széf,erkély vagy terasz,fürdőszoba,légkondicionáló,hajszárító,műholdas tv,telefon

Sport és szórakozás: medence,asztalitenisz,gyermekmedence,napozóterasz,teniszpálya,nyugágyak és napernyők


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak