Ciprus, Kyrenia: Merit Park Hotel & Casino 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 139212
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Kyrenia

Szállás / program részletes leírása



1. nap: Budapest-Larnaka

Elutazás Ciprusra menetrendszerint közlekedő repülőjárattal. Az érkezést követően transzfer (ha a szerződés tartalmazza) a választott szállodába.

2-7. nap: Észak-Ciprus

Szabadidő, lehetőség fakultatív programokra.

8. nap: Larnaka-Budapest

Transzfer (ha a szerződés tartalmazza) a repülőtérre majd elutazás Budapestre menetrendszerinti repülőjárattal.

Tervezett menetrend:

Budapest 06:05 Larnaca 09:55

Larcana 10:40 Budapest 12:45 (forrás: wizzair.com 2018.11.13)

A légitársaság a menetrend változás jogát fenntarja!

Általános információk: utazás Budapest - Larnaca útvonalon közlekedő repülőjáratokon a Budavár Tours által bérelt helyeken. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát (telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre) biztosítunk az utószezoni (november és április közötti) utazások kivételével.

Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.

A részvételi díjon felül fizetendő: repülőtéri illeték, légiközlekedési pótdíjak (üzemanyag „YQ”, légszennyezési „ETS” és utasbiztonsági „ATSC”), transzfer (különböző díjszabás), sztornóbiztosítás és a foglalási díj.

Az aktuális díjak felől érdeklődjön irodánkban.

A sztornóbiztosítás a teljes részvételi díjra számítandó.

A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.

Igény szerint foglalható:

betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban.

Budapesti repülőtéri parkolás (különböző díjszabásban).

Csomagszállítás: Utazási szezononként és légitársaságonként eltérő. Az aktuális (konkrét időponthoz, programtípushoz vagy szálláshoz tartozó) csomagszállítási szabályról és feltételről érdeklődjön irodánknál.

Nem jár az ingyenes poggyászfeladás kétéves kor alatti gyermekek után, azonban részükre a babakocsi, gyermekülés ingyenesen szállítható.

Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja mindösszesen 20 000 Ft/fő (repülőn külön ülőhely nélkül, illeték, transzfer díjmentesen, bébiágy lekéréssel).

Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Minimális utaslétszám: 80 fő

Abban az esetben, ha a repülők menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat, melyet ún. lunch box-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kinttartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak. Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.

Wizzair fix ülőhely - Kényelmi szolgáltatás (feláras)

A sorban állás, a beszállás és a helykeresés mindig is az utazás egyik legstresszesebb része volt a Wizzair repülőjáratain. Ezt számos ügyfél-elégedettségi felmérésben kiemelték a kitöltők. Hallgatunk utasainkra, és a Wizzair járatokon mostantól Mi is alkalmazzuk a garantált ülőhely választásának a lehetőségét (ablak vagy folyosó illetve útitárs mellett).

Válasszon ülőhelyet!

Mi történik, ha nem foglal ülőhelyet?

Ülőhelye biztosítva van abban az esetben is ha ezzel a szolgáltatással nem kíván élni.

Ha most nem foglal, a rendszer véletlenszerű ülőhelyet ad Önnek. A kiosztott ülőhelyről a beszállókártyán értesülhet. Ezután a hely már nem módosítható. Ha még maradtak szabad ülőhelyek, az utasfelvétel során még foglalhat, de nagy valószínűséggel ekkor jóval kevesebb hely közül választhat.

Fix ülőhely foglalás a szabad kapacitás figyelembevételével, legkésőbb 14 nappal indulás előtt.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: Ciprus északi, a törökök által lakott részén, Kyrenia történelmi városközpontjától mindösszesen hat kilométerre, közvetlenül a tengerparton épült, 2012-ben teljesen felújított, kettőszáznyolcvanöt szobás, ultra all inclusive szálloda. Szállodához szépen gondozott, dúsnövényzetű kert tartozik. Kyrenia könnyedén elérhető a szálloda által üzemeltetett ingyenes buszjárattal (naponta 2x közlekedik).

Szobák: minden szoba egy hálószobás (~28 m2) elegánsan berendezett, világos színvilágú és kárpitozású, légkondicionálóval, fürdőszobával, hajszárítóval, LED tv-vel, telefonnal, vízforralóval (tea és kávé bekészítéssel) és minibárral (üdítőitalokkal - napi utántöltéssel) felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik medencére, kertre vagy tengerre néző kilátással. Szobaszéf és a Wi-Fi internethasználat térítésmentes.

Szolgáltatások: recepció, lift, több étterem, angol pub, több bár, kávézó, medence és strandbár, pénzváltó, szobaszerviz, ajándéküzlet, ékszerbolt, fodrászszalon, fényképész, rendezvényszervezés, autó és kerékpár kölcsönzés, parkoló, térítésmentes Wi-Fi internethasználat a szálloda területén.

Sport és szórakozás: szépen gondozott és hatalmas kertben, nagyméretű medence, gyermekmedence, napozóterasz ahol a napernyők és nyugágyak ingyenesen vehetőek igénybe, strandtörülköző szerviz, szauna, törökfürdő, edzőterem, gőzfürdő, teniszpályák, röplabda és kosárlabda pálya, gyermekjátszóté. Térítés ellenében: póni klub (lovaglás kicsiknek), gyermekfelügyelet, spa és wellness központ (masszázs, szépségterápiás kezelések, kozmetika). Napközbeni animációs és sportprogramok, esténként a kicsiknek gyermek diszkó, a felnőtteknek zenés szórakoztató estek, showműsorok. A szállodának saját tengerparti strandklubja van, faburkolatú napozóstéggel ahol napernyők és nyugágyak ingyenesen vehetőek igénybe, vagy a közelben kis homokos strand is elérhető mely közvetlenül a szálloda strandklubja mellett (ez nem privát) található.

Étkezés: ultra all inclusive ellátás, benne: svédasztalos reggeli (07:00-11:00), svédasztalos ebéd (13:00-15:00) és svédasztalos vacsora (19:00-21:30), napközben hideg és meleg snack ételek a Beach Snack (11:00-17:00), jégkrémek, szendvicsek és palacsinta a Sandwich Bar-ban (11:00-17:00), szendvicsek, tésztafélék, snack ételek, gyümölcsök, jégkrémek és kávé a La Turka Cafe-ban (11:00-17:00), korlátlan és térítésmentes italfogyasztás az étkezések alatt a központi étteremben illetve a Sherwood,- Buddha,- Pool, -Beach ,- Sandwich és Macaron bárokban és a La Turka Cafe-ban. Az italválaszték a szálloda által meghatározott import prémium márkás italokra és koktélokra, teára, gépi kávéra és török kávéra szól, azonban az a palackozott italokra és a frissen facsart narancslére és főzött kávékra nem vonatkozik.

Gyermekkedvezmény: egy vagy két felnőtt és egy vagy két gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon az árlista szerint.

Speciális ajánlat nászutasoknak: VIP bejelentkezés, romantikus szobadekoráció, gyümölcskosár és bor bekészítés a szobába, egy alkalommal reggeli felszolgálása a hálószobában, kedvezmények a SPA szolgáltatások áraiból. A speciális nászutas ajánlat feltétele egy 1 hónapnál nem régebbi házasságot igazoló dokumentum bemutatása.



Szobák:

Szolgáltatások: étterem,autóbérlés,üzletek,pénzváltó,rendezvényszervezés,wifi,internet kávézó,fodrászat,biciklikölcsönzés,szobaszerviz,fényképész,medencebár,recepció,tengerparti bár,parkoló,ékszerbolt,bár,lift,internetezési lehetőség

Sport és szórakozás: teniszpálya,gőzfürdő,medence,animáció,szauna,törölközőszerviz,kosárlabdapálya,gyermek animáció,masszázs,napozóterasz,gyermekjátszótér,nyugágyak és napernyők,röplabdapálya,spa részleg,törökfürdő,gyermekmedence,fitness terem

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak