Egyiptom, Hurghada: Pickalbatros Sea World 4*, all inclusive, bécsi indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 203773
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Bécs
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása






Elhelyezketés
 A Pickalbatros Sea World (korábban Aqua Blu Resort), a Beach Albatros Resort testvérszállodája. A hotel 700 méterre található a Beach Albatros privát strandjától (ahova ingyenes transzferbusz szállítja a vendégeket). A közelben található Hurghada legnagyobb vízi parkja is, Hurghada városközpontja kb. 15 km (rendszeres busztranszfer térítés ellenében), reptér kb. 7 km.3 Pickalbatros hotel fekszik ezen a területen: Aqua Blu Resort, Aqua Vista Resort, illetve Beach Albatros Garden. Egy főépületből, és több melléképületből áll. A szállodához tartozik még egy hall recepcióval, internetkávézó (térítés elenében), étterem, bárok, színház és disco (térítés ellenében). A szállodához több medence tartozik (édes, valamint tengervizes), medence bár és hullám medence (napi 4-szer). Napágyak, napernyők, és törölközők használata a medencéknél, valamint a Beach Albatros partján is ingyenesek. A La Plage Bár szolgáltatási a Beach Albatros partján igénybe vehetők, minden egyéb étkezés pedig az Aqua Blu Resortban, valamint a Beach Albatros Gardenben is igénybe vehető.




Sport
 Tengerparti röplabda, asztalitenisz, gimnasztika, aerobic, darts, boccia, fitness az Aqua Vista testvérhotelben. Térítés ellenében: szauna, gőzfürdő, masszázs, tenisz, billiárd és minigolf a hotelben. Búváriskola és vízi sportok a parton (helyi szolgáltatón keresztül).



Ellátás
 Reggeli, ebéd és vacsora svédasztalos rendszerben, későn kelőknek reggeli, délben snackfogyasztás a medence- illetve a strand bárnál, délután kávé, tea, sütemény, helyi alkoholos- és alkoholmentes italok 10 - 24 óráig. 




Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak