Törökország, Belek: Sensitive Premium Resort & Spa 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 184957
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Belek

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A 2016-ban nyitott szálloda Belek városától kb. 5 km-re, az antalyai repülőtértől 40 km-re, és saját kiépített tengerpartjától 300 méterre helyezkedik el.

ELHELYEZÉS

A hotel összesen 402 szobával rendelkezik, melyek közül a standard szobák mindegyike laminált padlóval, légkondicionálóval, mini bárral (víz, üdítő, sör ingyenesen), tea- és kávéfőzési lehetőséggel, széffel, szatellit Tv-vel, telefonnal, WIFI elérhetőséggel, fürdőszobával, zuhanyzóval/WC-vel, hajszárítóval, erkéllyel felszereltek.Eco szobái tájra nézők, kihúzható pótággyal rendelkeznek, és erkélyesek.A standard szobák 36 m2-esek, a családi szobák 48 m2-esek, és két hálószobával rendelkeznek. A lakosztályok (suite) 80 m2-esek, és jakuzzival is felszereltek.

ÉTEL ÉS ITAL

Ultra all inclusive ellátás, mely tartalmazza a reggelit (07:00-10:00), kései reggelit (10:00-11:00) ebédet (12:30-14:00) és a vacsorát (19:00-21:00) büférendszerben, valamint a helyi alkoholos és alkoholmentes italokat. Néhány import ital, térítés ellenében kérhető. Napközben tea, kávé, sütemények, fagylalt és snackek fogyasztása a megadott időben és a kijelölt helyeken, és úgymint a medencebárban, a tengerparti bárban. A három a`la carte étterme különböző nemzetközi konyhák ízeit kínálják, illetve számos bár áll a vendégek rendelkezésére.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Külső és belső medencével, egy gyerekmedencével és 3 csúszdával rendelkezik. Sportolási lehetőségek a következők: asztalitenisz, fitnesz központ, strandröplabda, játszótér. Egészségközpont: török fürdő, szauna, gőzkabin, térítés ellenében: masszázs és kozmetikai kezelések. A vízi sportok térítés ellenében vehetők igénybe. A kisebbeknek mini klub (4-12 éves korig), különböző nappali és esti animációs programok.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Recepció, diszkó, mosoda, 24 órás szobaszerviz, autóbérlési lehetőség, orvosi ügyelet, vásárlási lehetőségek, fényképész, fodrász, ingyenes WIFI elérhetőség. A medencénél és saját tengerpartján a napozóágyak és a napernyők ingyenesen vehetők igénybe. A strandtörülköző cseréje térítés ellenében történik.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak