Egyiptom, Sharm el Sheikh: Sharm Plaza 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 155281
Indulás dátuma:2024.06.20. (Cs)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  198 370 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  198 370 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Sharm el Sheikh

Szállás / program részletes leírása



"FAR GARDEN" KORALLZÁTONY - KÖZVETLEN, SAJÁT PARTSZAKASZ - INGYENES WI-FI A LOBBYBAN - KÖZÖS ÉPÜLETEGYÜTTES A SHARM RESORTTAL - CSODÁLATOS VÍZ ALATTI ÉLŐVILÁG

A hotel előtti csodálatos Far Garden korallzátonynak köszönhetően ez a partszakasz ideális a klasszikus és a pipás búvárok számára. A hoteltől mindössze 6 km-re található a kedvelt Na’ama Bay.A közvetlen korallzátonyok miatt csak a stégen keresztül lehet a vízbe menni, és csak gyakorlott úszóknak ajánlott (strandcipő javasolt). A Sharm Plaza 399 kényelmes szobával várja a vendégeket. A keleti stílusú lobbyban található a recepció, a főétterem, a LA VERANDA, 6 á la carte étterem (némelyik felár ellenében), bárok, discók, kis üzletek és egy vízipipázó sarok a C-VIEW étterem mellett. A gyönyörűen gondozott kültéri részben 5 úszómedence (1 szezonálisan fűthető) szolgálja a vendégek kényelmes ellazulását.A medencénél és a strandon a napágyak, napernyők és matracok térítésmentesen vehetőek igénybe. A strandtörülközőket strandtáskában már előre bekészítik a szobákba.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
Tenisz, squash, fitness terem, asztalitenisz, biliárd várja a sport szerelmeseit. A Spa, az Aqua Center, a Beauty Szalon a lazítani és szépülni vágyóknak nyújt magas szintű szolgáltatásokat, az animációs programok kellemes szórakozást kínálnak, valamint egy internet kávézóba is betérhetnek a világháló lelkes szörfösei. (A szolgáltatások részben térítés ellenében vehetők igénybe, bővebb információ a helyszínen.)

SZOBÁK
A STANDARD szobák (kb. 27 m2) fürdő­káddal/zuhannyal, WC-vel, hajszárítóval, műholdas TV-vel, széffel, telefonnal, mini hűtőszekrénnyel, légkondicionálóval (szezonális), egy részük balkonnal vagy terasszal rendelkezik, rálátással a kertre. Maximum 2 felnőtt és 1 gyermek részére ajánlottak. A DELUXE szobák nagyobbak a standard szobáknál (kb. 35 m2), a kertre vagy a medencére néznek, és balkonnal vagy terasszal rendelkeznek. Maximum 2 felnőtt és 1gyermek részére ajánlottak. A JUNIOR SUITE szobák a deluxe szobákhoz hasonlóak (kb. 35 m2), viszont a tengerre néznek. Maximum 3 felnőtt részére ajánlottak. A GRAND SUITE szobák felszereltsége hasonló, mint a DELUXE szobáké (kb. 48 m2), de rendelkeznek egy extra ülősarokkal, valamint oldalról vagy közvetlenül a tengerre néznek. Maximum 3 felnőtt részére ajánlottak. A CSALÁDI szobák (kb. 78 m2) külön hálószobával (ajtóval elválasztva), nappali résszel és 2 WC-vel rendelkeznek. Maximum 2 felnőtt és 3 gyerek részére foglalhatók.

ALL INCLUSIVE
A SHARM PLAZA all inclusive ellátást, svédasztalos reggelit, ebédet, vacsorát biztosít 2 főétteremben, a medence- és a strand bárban pedig snack-eket, kávét, teát és süteményt kínálnak.Az all inclusive ellátás tartalmaz 24 órában fogyasztható helyi nem alkoholos italokat. A helyi alkoholos italok 10 órától 24 óráig díjmentesek, ezután térítés ellenében vásárolhatóak. Minden ételkülönlegességet kínáló étterem az all inclusive ellátás részét képezi (egyes ételek és italok azonban térítés ellenében fogyaszt­hatóak).

A vacsorához megfelelő öltözet javasolt. Az all inclusive karszalag viselése kötelező.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak