Costa Del Sol, Benalmadena: San Fermin 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 83863
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Benalmadena

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Benalmadena egyik legkedveltebb részén, a Torre Barmeja strandtól kb. 350 méterre található népszerű, családbarát szálloda. Az üdülőtelepülés üzletei és szórakozóhelyei a hoteltől sétatávolságra elérhetők. A szálloda domboldalon található.

Szolgáltatások
A 317 szobás szállodában 24 órás recepció, csomagszoba, rendezett, kb. 4000 négyzetméteres kert várja a vendégeket. A felfrissülésről egy felnőtt és egy gyermekmedence gondoskodik. A medence mellett a napozóágyak és a strandtörölközők térítés ellenében vehetők igénybe. A sportok kedvelőit asztalitenisz, teniszpálya, sportpálya és billiárdterem, a gyermekeket játszótér és miniklub várja (főszezonban). Minden korosztály igényeit kielégítő, különféle szórakoztató programokon vehetnek részt vendégeink, hetente háromszor pedig show-műsorokat is élvezhetnek. A WIFI-kapcsolat a szálloda közösségi helységeiben ingyenesen használható.

Elhelyezés
Balkonos, légkondicionált, kétágyas, maximum 1 gyermek részére pótágyazható szobákban, amelyek telefonnal és műholdas LCD televízióval felszereltek. Széf és mini hűtőszekrény szabad kapacitás függvényében, helyszíni térítés ellenében kérhető a recepción.

Ellátás
Félpanzió, azaz reggeli és vacsora büférendszerben. Felár ellenében teljes panziós ellátás is kérhető. Italfogyasztás térítés ellenében lehetséges.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- Félpanzió,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 622 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak