Costa Brava, Santa Susanna: Hotel Alhambra 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 77821
Indulás dátuma:2024.07.11. (Cs)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  351 510 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  351 510 Ft / fő
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Santa Susanna

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Az igényesen felújított, több épületből álló, 220 szobás, utasaink körében népszerű szálloda, Santa Susanna parti sétányán helyezkedik el, és az aprókavicsos-durvahomokos tengerparttól kb. 100 méterre terül el. A gyorsvasút megállója 300 méterre található, ahonnan Barcelona könnyedén megközelíthető, a strand pedig egy lépcsős aluljárón keresztül érhető el.

Szolgáltatások
Légkondicionált közösségi helyiségek, 24 órás recepció, olvasóterem, hall, lift, bár, büféétterem, snack bár és tévészalon is megtalálható a népszerű szállodában. A felfrissülést és kikapcsolódást felnőtt és gyermekmedence, játszótér, miniklub (főszezonban) és napozóterasz ingyenesen használható napozóágyakkal biztosítja. Esténként a gyermekeket minidiszkó, míg a felnőtteket élő zene, esti show-műsorok és diszkó hívogatja. A mosoda, orvosi szolgálat és a WIFI-kapcsolat térítés ellenében vehető igénybe.

Elhelyezés
Standard balkonos, kényelmesen berendezett, légkondicionált, kétágyas, maximum 2 gyermek vagy 2 felnőtt részére pótágyazható szobákban, amelyek műholdas LCD tévével felszereltek. Mini hűtőszekrény és széf térítés ellenében kérhető. A szállodában Prémium szobák is foglalhatók, melyek felújítottak, vendégeik részére a WIFI-kapcsolat, mini hűtőszekrény, csomagszoba és a medencénél a strandtörölközők ingyenesen biztosítottak. Babaágy kb. 10 EUR/nap díj ellenében vehető igénybe, mely a helyszínen fizetendő, de előzetes megrendelés szükséges.

Ellátás
Félpanzió, azaz reggeli és vacsora büférendszerben. Felár ellenében teljes panzió is igényelhető. Italfogyasztás térítés ellenében lehetséges.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak