Bulgária, Napospart: Avenue Deluxe 3*, all inclusive, debreceni indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 389642
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Debrecen
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Bulgária
Város: Napospart

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
Szállás leírás:A 4*-os, 6 emeletes, összesen 71 szobával rendelkező szálloda, kb. 500 m-re a Napospart központjától, kb. 500 m-re a tengerparttól helyezkedik el. Szálloda felszereltsége és szolgáltatások:recepció, lift, főétterem, bár, pénzváltó, mosoda, üzletek, orvosi ellátás.Wellness szolgáltatások:szauna, gőzfürdő, masszázs, fodrászat térítés ellenében.Sport és szórakozás:fitneszterem.Tengerpart és medencék:kb. 500 m-re a tengerpart, szabadtéri medence, napozóterasz.Napozóágyak és napernyők:a medencénél a napozóágyak és napernyők térítésmentesen, a tengerparton térítés ellenében vehetők igénybe. Gyermekbarát szolgáltatások:gyermekmedence, babaágy (csak bizonyos szobatípusokban, szabad kapacitások függvényében).WiFi internetkapcsolat:térítésmentesen elérhető a szobákban és a közös helyiségekben.Szobák általános felszereltsége: erkély, légkondicionáló, telefon, televízió, WiFi internetkapcsolat, mini hűtőszekrény, széf (térítés ellenében), zuhanyzóval és hajszárítóval felszerelt fürdőszoba. Mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba nem foglalható.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe, valamint a szálloda fenntartja a jogot szolgáltatásainak, koncepciójának megváltoztatására, melyre irodánknak nincs ráhatása! A térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról a szálloda recepcióján kérhető bővebb információ.
Ellátás
All Inclusive ellátás, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:- reggeli büférendszerben: 07:30 - 10:00
- ebéd büférendszerben: 12:30 - 14:30
-vacsora büférendszerben: 18:00 - 21:00a szálloda központi éttermében.-napközben fagylalt, pizza, édességek, sütemények: 15:00 - 17:00, a medence bárnálA szálloda által meghatározott rendszer szerint a kijelölt bárokban helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók 07:30 - 22:00 óra között.Az import és prémium kategóriás italok, frissen facsart gyümölcslevek fogyasztása térítés ellenében áll rendelkezésre.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától és az időjárási körülményektől függően változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.
Térítés mentes szolgáltatások
Orvosi ügyelet, Szabadtéri medence, Parkoló, Medencebár, Étterem, Napernyő (medencénél), Napozóágy (medencénél), Wi-fi (lobbyban),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
Pénzváltó, Fodrászat, Mosoda, Shops, Napernyő (tengerparton), Napozóágy (tengerparton),

Szórakozás
Fitneszterem,

Wellness
Masszázs, Szauna, SPA központ, Gőzfürdő,

Gyermekeknek
Rácsos kiságy, Gyermekmedence (nem elválasztott),


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés,
- útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak