Costa Brava, Malgrat de Mar: Hotel Papi 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 327367
Indulás dátuma:2024.07.25. (Cs)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  353 900 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  353 900 Ft / fő
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Malgrat de Mar

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A népszerű 3 csillagos szálloda a barcelonai repülőtértől kb. 65 km-re terül el, Malgrat de Mar üdülőhelyen, mindössze 200 méterre a homokos-kavicsos tengerparttól. Ideális elhelyezkedésének köszönhetően a környéken vásárlási és szórakozási lehetőségek egyaránt elérhetők, és a tenger is csak karnyújtásnyira van. A komplexumban sós vizű medence, vízesés és gyermek élménymedence várja a vendégeket. A szállodától kb. 600 méterre található vasúti megállóból könnyedén bejuthatunk Barcelonaba.

Szolgáltatások
A szállodában - melynek szolgáltató egységeit a Hotel Papi és testvérszállodája, a 4*-os Papi Blau vendégei közösen használják - a felhőtlen pihenés és kikapcsolódás egyedülálló élményét élvezhetjük. A komplexumban 24-órás recepció, légkondicionált helyiségek, főétterem tematikus estekkel és bár várja a vendégeket. A felfrissülést egy sós vizű szabadtéri medence biztosítja, melyben egy kisebb vízesés és egy elkerített jakuzzi rész is kényeztet, a vendégek szórakoztatásáról pedig heti több alkalommal animációs programok gondoskodnak. A medence mellett a napernyők és napozóágyak használata ingyenes. A szálloda kisgyermekekkel érkezőknek is kitűnő választás: külön gyermek élménymedence és miniklub várja a kicsiket (2-12 éves korig). A WIFI internetkapcsolat a hotel közösségi helységeiben díjmentesen használható. Bizonyos szolgáltatások csak helyszíni térítés ellenében elérhetők.

Elhelyezés
Az összesen 131 szoba mindegyike telefonnal, légkondicionálóval, műholdas tévével és erkéllyel felszerelt. Hajszárító, széf és mini hűtőszekrény a helyszínen bérelhető.

Ellátás
Félpanzió, azaz reggeli és vacsora büférendszerben. Italfogyasztás térítés ellenében lehetséges.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 499 utazás 332 610 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak