Tenerife, Puerto de la Cruz: Sol Puerto De La Cruz Tenerife 4*, bécsi indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 235031
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Bécs
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Puerto de la Cruz

Szállás / program részletes leírása



Fekvés
A szálloda a Plaza del Charco közelében fekszik, mindössze 150 méterre a Playa Jardín strandtól.

Szállás
A szálloda 183 szobával rendelkezik, melyek a Teidéra, Puerto de La Cruz városára, az Atlanti-óceánra, vagy a szálloda kertjére néznek.

Elhelyezés
Kétágyas szoba: A 26 m2-es szobák 3 m2-es terasszal rendelkeznek, kilátással a városra és a Teidére. A szobában két egyszemélyes ágyat, vagy egy kétszemélyes ágyat (kérésre) talál. A szobában továbbá rendelkezésére áll Wi-Fi, műholdas TV, telefon, széf (díj ellenében). A teljesen felszerelt fürdőszobában hajszárítót is talál.Óceánra néző kétágyas szoba: A 26 m2-es szobák 3 m2-es terasszal rendelkeznek, kilátással az Atlanti-óceánra. A szobában két egyszemélyes ágyat, vagy egy kétszemélyes ágyat (kérésre) talál. A szobában továbbá rendelkezésére áll Wi-Fi, műholdas TV, telefon, széf (díj ellenében). A teljesen felszerelt fürdőszobában hajszárítót is talál.

Szolgáltatások
24 órás portaszolgálat Ingyenes WiFi Internetsarok 2 számítógéppel (díj ellenében) Mosógép és szárítógép (díj ellenében) Mosoda és vasalás (díj ellenében) Napozóágyak és napernyők a kertben és a medence környékén Törölköző szolgáltatás (letét szükséges)

Sport és szórakozás
Felnőtt medence Showműsorok TV szoba Biliárdasztal (díj ellenében) Asztali tenisz Társasjátékok

Megjegyzés
Tájékoztatjuk kedves Utasainkat, hogy az északi fekvésű hotelekben a magyar nyelvű asszisztencia telefonon érhető el.

Leírás
Puerto de la Cruz szívében, a Plaza del Charco közelében fekszik ez a családi szálloda. A hoteltól sétatávolságra találja a Martiánez medencéket és a Loro Parkot is. Ideális választás, ha Tenerife északi részét és a lélegzetelállító Puerto de La Cruz városát szeretné felfedezni. A szálloda gyönyörű környezetben található, kilátással a 3.700 méter magas Teidére.Tájékoztatjuk kedves Utasainkat, hogy az északi fekvésű hotelekben a magyar nyelvű asszisztencia telefonon érhető el!

Távolságok
Óceán: 150 méter Strand: 150 méter

Egészségügyi biztonság
Személyzet: A szálloda minden alkalmazottjának kötelező képzés a szükséges egészségügyi előírásokról és intézkedésekről. Védőeszközök kötelező viselete a munkavégzés során. Intézkedések az előírt szociális távolság betartására.Recepció: Intézkedések az előírt szociális távolság betartására. A kucsok, mágneskártyák fertőtlenítése minden használat után.Szobák: A helyiségek és a leggyakrabban használt felületek, például kapcsolók, ajtófogantyúk, ajtók, csapok rendszeres fertőtlenítése. A szobákat a vendégek távozása után minimum 24 órán át üresen kell tartani a teljes fertőtlenítés érdekében. A maximális higiénia garantálása érdekében a textíliák, törölközők speciális mosása. Fertőtlenítő szer és arcmaszk elérhetővé tétele vendégeink számára.Közösségi terek: A közösségi terek alapos és gyakori tisztítása, különös figyelmet fordítva a nyilvános toalettekre. Napi szellőztetés minden helyiségben. Közös helyiségek felszerelése kézfertőtlenítővel. Az emberek közötti minimális szociális távolság érdekében az egyes helyiségek kapacitásának megjelenítése és a kapacitás figyelése.Éttermek és bárok: Éttermek, bárok felszerelése kézfertőtlenítővel. Korlátozott kapacitás az éttermekben és a bárokban. Az asztalok közötti minimum 2 méter távolság betartása. Asztalok és székek fertőtlenítése minden használat után. A konyhai eszközök és berendezések tisztítása fertőtlenítőszerekkel. A személyes kiszolgálás előtérbe helyezése az önkiszolgálással szemben. PPE védőfelszerelés a személyzet részére.Medencék: A pihenőbútorok közötti legalább 2 méter távolság megtartása. Korlátozott kapacitás a medenceterületeken. A medencevíz napi karbantartása és tisztítása. A medenceterület és a bútorok napi fertőtlenítése.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- repülőjegyet direkt járatra
- szállást a megadott ellátással
- fejenként egy 40 x 20 x 25 cm-es kézipoggyász szállításának díját
- az ajánlat utazási csomag
- Quickreserve ajánlat! Az ajánlat a jelenleg érvényes repülőjegy árat tartalmazza, ami a repülőgépek telítettségének függvényében változhat, emiatt érdemes minél gyorsabban lefoglalni az utazást!
- A foglalás után a repülőjegy nem mondható le és nem visszatéríthető!


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak