Egyiptom, Hurghada: Sea Gull Resort & Beach 4*, all inclusive, debreceni indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 226119
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Debrecen
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



A Seagull Beach Resort közvetlenül a saját homokos partján fekszik Hurghada központjában. A szálloda közvetlen közelében található egy bevásárlóközpont, ahol számos üzlet és internet kávézó üzemel. A hurghadai repülőtérről kb. 10 perc alatt megközelíthető.



A komplexum 711 szobával rendelkezik. A főépületben található egy impozáns előcsarnok recepcióval, Wi-Fi a hallban (térítés ellenében), lobby bár, étterem (kínai, olasz, indiai és keleti ételeket szolgálnak fel), disco, mozi, strandétterem. A kültéri medencevilág 7 medencéből áll, ezek közül háromhoz vízezés társul, kettőhöz pedig csúszda. Ide tartozik még a snackbár, tengerparti bár és egy kis amfiteátrum, valamint a Sea Gull Mall, ahol számos üzlet található.



SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS:Asztalitenisz, strandröplabda, kosárlabda, labdarúgás, edzőterem, animációs program, esti show és színház. Térítés ellenében: gőzfürdő, szauna, jacuzzi, spa, tenisz, squash, biliárd, masszázs, vízi sportok és búvárkodás a parton.A fiatalabb gyerekek számára külön gyermekmedence, 4-10 éves kor között mini klub és mini aqua park.



SZOBÁK:Az ízléses, jól felszerelt STANDARDszobák káddal / zuhannyal, WC-vel, hajszárítóval, telefonnal, műholdas TV-vel (több német csatorna), minibárral, széffel, légkondicionálóval és erkéllyel / terasszal vagy francia balkonnal kialakítottak.Ugyanazon felszereltséggel, de kisebb alapterülettel néhány SPARTIPP szoba is foglalható.A SUPERIOR TENGERRE NÉZŐszobák ugyanolyan felszereltek, mint a standard szobák, de tengerre néző kilátással rendelkeznek.A CSALÁDI SZOBÁK maximum 3 felnőtt és 1 gyermek részére foglalhatók. Felszereltségük megegyezik a standard szobákéval, de nagyobb alapterületűek.



ALL INCLUSIVE: Reggeli, ebéd és vacsora büfé látványkonyhával és tematikus estekkel. Napközben snack, délután kávé, tea és sütemények, fagylalt gyermekeknek, éjféli vacsora 0:00-02:00 között, helyi alkoholos és alkoholmentes italok 24 órán át (díj ellenében: friss gyümölcslevek, italok a diszkóban).






Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak