Fuerteventura, Morro Jable: Sol Fuerteventura Jandia 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 217686
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Morro Jable

Szállás / program részletes leírása



Szolgáltatások
24 órás recepció, reggeli ébresztés,mosoda és vasalás szolgáltatás, 2 medence, amelyből 1 télen fűtött, napágyak napozóterasz és napernyő, WIFI a hotelben és az apartmanokban, szupermarket, internet sarok 4 számítógéppel.

Leírás
Fuerteventura déli részén helyezkedik el az aparthotel gyönyörű trópusi környezetben, csodás kerttel. Ideális családi nyaralásokhoz, baráti társaságoknak és pároknak is ajánljuk.

Távolságok
Óceán: 270 m Strand: 270 m

Fekvés
A fantasztikus Jandia strandtól csupán 150m-re, Punta Pesebre világítótorony közelében. Központi elhelyezkedésének köszönhetően rengeteg bár, klub és étterem, boltok a közelben. A legközelebbi bevásárlóközpont 100m-re Centro Comercial Cosmos.

Szállás
A komplexum 294 apartmannal rendelkezik.

Elhelyezés
Teljesen felszerelt tágas apartmanok- TV, széf, fürdőszoba káddal, hajszárítóval, teljesen felszerelt konyha- 2 főzőkorong, hűtő, mikró. Az apartmanokhoz bútorozott erkély is tartozik. Takarítás heti 5 alkalommal, lepedőcsere kétszer egy héten, törölköző csere heti háromszor.

Sport és szórakozás
Élőzene, show műsorok este, táncóra, asztalitenisz, foci, vízi sportok a medencében felnőtteknek, játék, mini club a kicsiknek.

Egészségügyi biztonság
Személyzet: A szálloda minden alkalmazottjának kötelező képzés a szükséges egészségügyi előírásokról és intézkedésekről. Védőeszközök kötelező viselete a munkavégzés során. Intézkedések az előírt szociális távolság betartására.Recepció: Intézkedések az előírt szociális távolság betartására. A kucsok, mágneskártyák fertőtlenítése minden használat után.Szobák: A helyiségek és a leggyakrabban használt felületek, például kapcsolók, ajtófogantyúk, ajtók, csapok rendszeres fertőtlenítése. A szobákat a vendégek távozása után minimum 24 órán át üresen kell tartani a teljes fertőtlenítés érdekében. A maximális higiénia garantálása érdekében a textíliák, törölközők speciális mosása. Fertőtlenítő szer és arcmaszk elérhetővé tétele vendégeink számára.Közösségi terek: A közösségi terek alapos és gyakori tisztítása, különös figyelmet fordítva a nyilvános toalettekre. Napi szellőztetés minden helyiségben. Közös helyiségek felszerelése kézfertőtlenítővel. Az emberek közötti minimális szociális távolság érdekében az egyes helyiségek kapacitásának megjelenítése és a kapacitás figyelése.Éttermek és bárok: Éttermek, bárok felszerelése kézfertőtlenítővel. Korlátozott kapacitás az éttermekben és a bárokban. Az asztalok közötti minimum 2 méter távolság betartása. Asztalok és székek fertőtlenítése minden használat után. A konyhai eszközök és berendezések tisztítása fertőtlenítőszerekkel. A személyes kiszolgálás előtérbe helyezése az önkiszolgálással szemben. PPE védőfelszerelés a személyzet részére.Medencék: A pihenőbútorok közötti legalább 2 méter távolság megtartása. Korlátozott kapacitás a medenceterületeken. A medencevíz napi karbantartása és tisztítása. A medenceterület és a bútorok napi fertőtlenítése.

Étkezés
Nemzetközi büfé és helyi specialitások, reggeli és vacsora, gluténmentes menü, látványkonyha a Tenerife büfé étteremben. Medence bár napközben hideg-meleg snack, könnyű ebéd, üdítő. Este a lounge bárban élvezheti a helyi borokat, koktélokat és show műsorokat.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállást a megadott ellátással
- repülőjegyet direkt járatra
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- fejenként 1 db (max. 40 x 30 x 20 cm) kézipoggyász szállításának díját
- Quickreserve ajánlat! Az ajánlat a jelenleg érvényes repülőjegy árat tartalmazza, ami a repülőgépek telítettségének függvényében változhat, emiatt érdemes minél gyorsabban lefoglalni az utazást!
- A foglalás után a repülőjegy nem mondható le és nem visszatéríthető!
- az ajánlat utazási csomag


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak