Olaszország, Pineda de Mar: Hotel Laguna Park 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 204608
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Olaszország
Város: Pineda de Mar

Szállás / program részletes leírása



Elhelyzkedés: Kiemelt helyen, tengerrel szemben, a mediterrán bozót és a bibionei érintetlen és jellegzetes lagúa között.

Jellemzői: Atengerpart mellett található 4 csillagos szállóda

Szolgáltatások: Bár, Erkély/terasz, Étterem, Fűtés, Hajszárító, Légkondicionáló, Lift, Medence, Mosoda, Mozgáskorlátozott rész, Napozóterasz, Parkoló, Szauna, Széf, TV, Wellness, WiFi

Tengertől való távolság:: 0m - homokos,ingyenes strandszervizzel.

Elhelyezkedés:: Kiemelt helyen,tengerrel szemben, a mediterrán bozót és a bibionei érintetlen és jellegzetes lagúnaközött,atermészeteszöld oázisbamerülvetalálhatóa nagytekintélynekörvendő LagunaPark Hotel pár lépésről a belső kikötőtől és a belvárostól. Bibione Pineda-ban az 1960-70-es években fénykorát élő, nemzetközi hírességeket vendégül látó régi és híres Park Hotel hamvaiból életre keltettépületmostegyúj,elegáns éshangulatoskülsővel nyitja megkapuitolyan vendégekelőtt, akikatermészettel valóközvetlen kapcsolatotkeresik,odafigyelnek ajóközérzetre, valaminta helyi hagyományokéskonyhaművészetörömeinekfelkutatását tűzikki célul. Kifinomult,ugyanakkormodernésfunkcionáliskörnyezetez,ahol a designelemei bölcsenötvöződnekérintetlenlagúnánkjellegzetes természetére emlékeztető anyagaival: így a külső természeti környezet a berendezésekben és abelső terekbenisvisszaköszön.Atágasés fényes lobby, az internet terminál és a kényelmes televíziós sarok a bár társalgórészével áll összeköttetésben, ahol a vendégeket egy pohár ital és kellemes zongoraszó látja vendégül a nyugodt estéken.

Szolgáltatások:: Anagyobb `Hemingway”étteremfőszakácsaiélvezettelkészítik a nemzetközikonyhaételeitfelvonultatóbüfféasztalokat,ésahelyi konyhaművészetet bemutató esték alkalmából a hagyományos venetói, valamint tengeri halakbólállóételeket.A `nullakilométeres”, azaz vidékeinkenIntegrált Kártevőirtáseljárással termesztett frisshelyi konyhakerti növények és gyümölcsök használata utánozhatatlan ízeket nyújt, és biztosítja a frissességet és a minőséget is. A biotermékekből ésházi süteményekbőlállóösszehasonlíthatatlanreggelikalacsony kalóriatartalmú élelmiszereketésglutén-érzékenyekáltalis fogyaszthatódiétás ételeket iskínálnak. A másik, `Ă  la carte”kis éttermünk mindig megújuló menüvel és a legjobb olasz borokkal kínál ebéd-ésvacsoralehetőséget. A terem bejáratánál állóacélésüveg borhűtőben több mint 500 hazai ésnemzetköziborkápráztatja el a legigényesebbek szemét,aztánízlelőbimbóit,hogy azévlegvártabb nyaralásárasommelier-énkáltalajánlottborral koccinthassanak. A hetedik emeleten található exkluzív Spa lehetőséget kínál, hogy minden vendég igényétkielégítőszaunával,gőzfürdővel,élményzuhanyokkal ésszemélyreszabott kezeléssel frissítsékfeltestüketés lelküket. Wellness kínálatunkat alegmodernebbtechnológiávalfelszerelt fitneszközpontegészítiki: mindezt atenger,a lagúna ésadús fenyves páratlanlátványa mellettvehetik igénybe. Alegkisebbek részérekialakítotttágasjátszószoba puhagumiszőnyeggel, valamint a 3-11 éves gyerekeknek való sarok az épület első emeletén található. Májusközepétőlszeptember közepéiganimátorokatisbiztosítunk. Aszálloda részéreexkluzívéskifinomultstílusban, napernyőkkelés napozóágyakkal rendelkező széles tengerparti strandot tartunk fenn, valamintelegánskioszkokat a legelegánsabb lakosztályokvendégei részére. A napozóteraszán látványosmedencetalálhatóazúszni jól éskevésbétudókszámárahidromasszázzsal,gyerekek részére vízi elemekkel. A lepedőkkel és napernyőkkel ellátott napozóterasz ideális arra,hogypáratlanpihentetőperceketéljenekát nyugalomban. A medence partján található kioszk gyors ebédre nyújt lehetőséget, míg esténkéntkoktélbárkéntműködik.Nagy amfiteátrumszimfónikus koncertekkel, élő zenével és exkluzív szórakozató műsorokkal szerez örömet a meleg nyári estéken.

Szobák:: Olaszországban gyártott elegáns és kifinomult bambuszberendezések, kerámia padlólap,32”LCDtelevízió,széf,minibár,telefon,filteres kávéfőző, fürdőlepedők, LAN kapcsolat,hajszárító, fürdőszobai kozmetikumok,SPA felszerelés papuccsalésfürdőköntössel,a tengerre, a fenyvesre vagy a lagúnára néző terasz, napi takarítás és a szobák délutáni rendbetétele.

2 ágyas Classica szoba:: a legmegfizethetőbb szobáink, melyek egy pihentető és kényelmes nyaralást kínálnak 20 nm-en, irigylésre méltó felszereltséggel: Saját kis terasz, WiFi és Ultragyors LAN internet, Hangtalan független légkondicionáló, Puha Spa Csomag a kikapcsolódáshoz, Courtesy Set Bibione Thermae, TV LCD 32-°, Minibár, Széf, Fürdőszoba zuhanykabinnal, Modern bambusz berendezés Made in Italy, Fa utánzatú padlólapok, Teljes reggeli takarítás és délutáni rendrakás.

2 ágyas Luminosaszoba:: A tenger csodálatos színe, melyet közvetlen a LUMINOSA szobából láthattok. Tágas,kb. 20nm-es TENGERRE NÉZŐ szoba a felsőbb emeleteken, egy kényelmes és pihentető nyaraláshoz: TENGERRE NÉZŐ saját kis terasz, WiFi és Ultragyors LAN internet, Hangtalan független légkondicionáló, Puha Spa Csomag a kikapcsolódáshoz, Courtesy Set Bibione Thermae, TV LCD 32-°, Minibár, Széf, Fürdőszoba zuhanykabinnal, Modern bambusz berendezés Made in Italy, Fa utánzatú padlólapok.Teljes reggeli takarítás és délutáni rendrakás.

2 ágyas Panoramaszoba:: Ismerd meg az Adriai-tenger varázsát, mely előtted található: a mintegy 20nm-es PANORAMA szoba a tágas TENGERRE NÉZŐ teraszával felejthetetlen pillanatokat szerez élvezve a tengeri szellőt: Nagy TENGERRE NÉZŐ terasz, Fürdőszoba kétszemélyes zuhanyfülkével, WiFi és Ultragyors LAN internet, Hangtalan független légkondicionáló, Puha Spa Csomag a kikapcsolódáshoz, Courtesy Set Bibione Thermae, TV LCD 32-°, Minibár, Széf, Modern bambusz berendezés Made in Italy, Fa utánzatú padlólapok, Teljes reggeli takarítás és délutáni rendrakás.

2 ágyas Dolce Vitaszoba:: Pihenjetek a tágas DOLCE VITA Junior Suite-ben: design 27 nm-en, ahol egy rendkívüli nyaralást tölthetsz pár lépésre a tengertől. Nappali sarok kanapéval és fotellel, Privát terasz, Fürdőszoba kétszemélyes zuhanyfülkével, WiFi és Ultragyors LAN internet, Hangtalan független légkondicionáló , Puha Spa Csomag a kikapcsolódáshoz, Courtesy Set Bibione Thermae, TV LCD 32-°, Minibár, Széf, Modern bambusz berendezés Made in Italy, Fa utánzatú padlólapok, Teljes reggeli takarítás és délutáni rendrakás.

2 ágyas Bella Vista szoba:: Ahol a designer területek találkoznak a tenger színeivel: a legfelsőbb emeleteken található a kb. 27 nm-es BELLA VISTA TENGERRE NÉZŐ szoba, mely egy örömteli nyaralással ajándékoz meg. Privát TENGERRE NÉZŐ terasz, Nappali sarok kétszemélyes kanapéval és fotellel, Fürdőszoba kétszemélyes zuhanyfülkével, WiFi és Ultragyors LAN internet, Hangtalan független légkondicionáló, Puha Spa Csomag a kikapcsolódáshoz, Courtesy Set Bibione Thermae, TV LCD 32-°, Minibár, Széf, Modern bambusz berendezés Made in Italy, Fa utánzatú padlólapok, Teljes reggeli takarítás és délutáni rendrakás.

2 ágyas Mare szoba:: Közvetlen tengerre néző nagy Junior Suite a 6 emeleten (kb. 35 nm), nappali kétszemélyes kanapéval és székkel tengerre néző fürdőszoba jacuzzival és zuhanyfülkével, nagy erkély napozóágyakkal.

2 ágyas Laguna szoba:: Felettetek csak az égbolt van. Engedd meg magadnak a LAGUNA szobák luxusát: 37 nm-es exkluzív junior suite az utolsó emeleten a tengerre és a gyönyörű színekkel rendelkező bibionei lagunára néző kilátással. Saját napozóterasszal, egy felejthetetlen pillanatért az álom és a valóság között. TENGERRE NÉZŐ, kb. 37 nm-es franciaágyas szoba a LEGFELSŐ, 7. emeleten, Nappali kétszemélyes kanapéval és fotellel, Nagy privát napozóterasz napozóágyakkal, Luxury fürdőszoba jacuzzival és kétszemélyes zuhanyfülkével, WiFi és Ultragyors LAN internet, Hangtalan független légkondicionáló, Puha Spa Csomag a kikapcsolódáshoz, Courtesy Set Bibione Thermae, TV LCD 32-°, Minibár, Széf, Modern bambusz berendezés Made in Italy, Fa utánzatú padlólapok, Teljes reggeli takarítás és délutáni rendrakás.

Ellátás:: reggeli, felár ellenében félpanzió és teljes ellátás igényelhető.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás választott szobatípusban, reggeli, ingyenes strandszerviz (iroda által kijelölt fix strandhelyek - április elejétől szeptember végéig.)

Külön fizetendő:
- 1 ágyas Classic szoba felára: 20-45 EUR/éj időszaktól függően
- Félpanzió felára: 19 EUR/fő/éj,
- Pótágy 3/4. ágyon: 0-2,99 évig: -100%, 3-5,9 évig: -50%, 6-13,9 évig: -30%, 14 év felett: -15%.
- Late Checkout vagy Early booking esetén:
- - Extra reggeli: 20 EUR/fő
- ​- Extra ebéd: 39 EUR/fő
- Gyermekágy: 2 EUR/nap (előzetes lekérésre - ágyneműhuzat nélkül)
- Az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő kb. 1,50 EUR/fő/éj.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak