Benidorm, Benidorm: Poseidon Playa Hotel 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 199261
Indulás dátuma:2024.05.19. (V)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  369 990 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  491 650 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Benidorm

Szállás / program részletes leírása





Fekvése: A szálloda a Poniente stranddal szemben található, a tengerparttól mindössze a tengerparti sétány választja el. A városközpont is csupán 850 méterre fekszik. A közelben éttermek, bárok, tavernák, üzletek, éjszakai élet, szórakozási lehetőségek sokasága. Alicante repülőtere kb. 45 perc transzferidő.

Szobák: a szálloda összes szobája tengerre néző. A szobák fürdőszobásak, légkondicionáltak, tv-vel (műholdas adások), telefonnal felszereltek. Térítés ellenében széf kérhető. A szobákhoz erkély tartozik. A szobákban 2 felnőtt és 1-2 gyermek, 3 felnőtt + 1 gyermek illetve 4 felnőtt elhelyezése is lehetséges.

Szolgáltatások: 24 órás recepció, lift, étterem, bár, medencebár, kávézó, tv-szoba, mosoda, játékterem, szépségszalon, csomagszoba, parkoló, játszótér, animációs programok, szobaszerviz.

Sport és szórakozás: úszómedence, leválasztott gyermekmedence, napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel, asztalitenisz. A tengerparton a napágyak, napernyők térítés ellenében vehetők igénybe. 2 napágy + 1 napernyő kb 15 euro/nap.

Ellátás: Büfé reggeli. Felár ellenében félpanzió (reggeli és vacsora), teljes panzió (reggeli, ebéd és vacsora) vagy all inclusive ellátás foglalható.

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy vagy két gyermek, egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon.

Szolgáltatások: recepció,csomagszoba,étterem,bár,tv szoba,medencebár,lift,kávézó,szobaszerviz,mosoda,játszótér,parkoló,széf,erkély vagy terasz,fürdőszoba,légkondicionáló,műholdas tv,telefon

Sport és szórakozás: medence,medencéből leválasztott gyermekfürdőző rész,napozóterasz,nyugágyak és napernyők,asztalitenisz,szépségszalon,animáció,játékterem1. nap: Budapest - Alicante
Elutazás Spanyolországba, menetrend szerinti, közvetlen repülőjárattal. Az érkezés után buszos transzfer (felár ellenében választható szolgáltatás) a választott szállodába Costa Blancára.

2-7. nap: Costa Blanca
A megrendelt ellátásnak megfelelően étkezés a szállodában, szabadidő. Szállás Costa Blancán.

8. nap: Alicante - Budapest
Transzfer (felár ellenében választható szolgáltatás) a szállodából a repülőtérre, majd hazautazás Budapestre menetrend szerinti, közvetlen repülőjárattal, érkezés Budapestre.

 

Általános információk: utazás Budapest - Alicante és Alicante - Budapest útvonalon közlekedő repülőjáratokon, az utazásszervező által foglalt helyeken. Az ártáblázatokban található részvételi díj az oda-vissza repülőjegyet, a szállásköltséget és a megjelölt ellátást tartalmazza. A repülőút alatt fedélzeti ellátás külön térítés ellenében.

A feltüntetett teljes ár tartalmazza: részvételi díj, repülőtéri illeték, légiközlekedési pótdíjak és a foglalási díjat, amelyeket a weboldalunkon a kalkulációban részletezünk. A sztornóbiztosítás (3%) a részvételi díjra, a repülőtéri illetékre, a légiközlekedési pótdíjakra, a transzferre számítandó. A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza és forint árfolyam és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.

Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.

Felár ellenében foglalható: buszos gyűjtő transzferek, feladott poggyász (kalkuláció szerint), elsőbbségi beszállás, fix ülőhely, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban), sztornóbiztosítás.

FONTOS INFORMÁCIÓ: lemondás esetén a repülőjegy 150 000 Ft / fő ára (amely tartalmazza a repülőtéri illetéket és a légiközlekedési pótdíjat is) nem visszatéríthető!

Csomagszállítás: a részvételi díj személyenként egy darab kisméretű kézipoggyász (40x30x20cm, amelynek el kell férnie az ülés alatt) vihető a fedélzetre. Extra csomagfeladás külön térítés ellenében szállítható (kalkuláció szerint). A csomagszállítási szabály egyes időszakokban és programtípusnál a fenti leírtaktól eltérhet, az aktuális feltételekről érdeklődjön irodánknál. A kétéves kor alatti gyermekek részére a babakocsi ingyenesen szállítható.

Gyermekkedvezmények: Amennyiben csecsemő (2 éves korig) is utazik, az Ő teljes részvételi díja 30.500 Ft, amely tartalmazza a részvételi díjat, a foglalási díjat, az illetéket, a transzfert, a bébiágyat lekéréssel. A csecsemő a repülőn külön ülőhely nélkül utazik.

Gyermekenként egy összehajtható babakocsi a repülőn ingyen szállítható. Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Fix ülőhelyfoglalás: a fix ülőhely nélküli jegyfoglalás esetén a légitársaság véletlenszerűen osztja ki a helyeket, így nem garantált, hogy egy foglalásban szereplő utasok nem szükségszerűen ülnek egymás mellett. A feláras szolgáltatás szabad kapacitás függvényében foglalható, kivétel prémium ülések.

Abban az esetben, ha a repülők menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat. Ezt úgynevezett lunch box-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kint tartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak. Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.

Tervezett menetrend:

Hétfői és pénteki indulási napok:
Budapest - Alicante 06:00 - 09:20
Alicante - Budapest 10:00 - 13:00

Szerdai indulási nap:
Budapest - Alicante 16:10 - 19:30
Alicante - Budapest 20:10 - 23:10

Vasárnapi indulási nap:
Budapest - Alicante 16:20 - 19:40
Alicante - Budapest 20:20 - 23:20

A légitársaság a menetrend változás jogát fenntartja!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak