Costa Blanca, Benidorm: Cabana Hotel 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 143206
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Benidorm

Szállás / program részletes leírása



Program:

1. nap: Budapest-Alicante
Indulás Spanyolországba menetrendszerinti repülőgéppel. Érkezés. Transzfer a választott szállodába Costa Blancára.


2-7. nap: Cosa Blanca
Reggeli egyénileg, illetve a szállodában. Szabadidő, lehetőség fakultatív programokra. Szállás Costa Blancán.


8. nap: Alicante-Budapest
Elutazás Budapestre repülőgéppel, érkezés Budapestre.

Általános információk: utazás Budapest–Alicante és Alicante–Budapest útvonalon közlekedő repülőjáratokon (Wizzair), az Irodánk által foglalt helyeken. Az alap részvételi díj az oda-vissza repülőjegyet, a szállásköltséget és a megjelölt ellátást már tartalmazza. A repülőút alatt fedélzeti ellátás külön térítés ellenében. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk jún. 13-tól (telefonügyelet, információs találkozó, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre). Lehetőség van 7 és 14 éjszakás programokra történő jelentkezésre.

A repülőtéri illeték összege az adó, illeték, valamint a szolgáltatóval kötött szerződésben szereplő deviza forintárfolyamának időközi változása miatt módosulhat.

Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.

Igény szerint foglalható: baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásokban), repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz) 1 000 Ft/nap.

Csomagszállítás:

a részvételi díj Wizzair járatokon fejenként 1 db maximum 20 kg-os csomag térítésmentes szállítását tartalmazza

Továbbá utasonként egy darab kisméretű kézipoggyász (mérete: 40x30x20 cm) vihető a fedélzetre.
Extra csomagfeladás külön térítés ellenében szállítható. A csomagszállítási szabály egyes időszakokban és programtípusnál a fenti leírtaktól eltérhet, az aktuális feltételekről érdeklődjön irodánknál. A kétéves kor alatti gyermekek részére a babakocsi ingyenesen szállítható.

Kézipoggyász szabályzat: Az utasok EGY, legfeljebb 40 x 30 x 20 cm méretű ingyenes kézipoggyásszal utazhatnak. A WIZZ Priority szolgáltatás megvásárlásával Ön garantáltan magával viheti az utastérbe az 55 × 40 × 20 cm méretű kézipoggyászát és további egy darab 40 × 30 × 20 cm méretű kisebb táskát. A laptopot kérjük minden esetben magával vinni az utastérbe. Javasoljuk utasainknak, hogy a legfontosabb dolgokat (pl. személyes higiéniai cikkek, útlevél és egyéb dokumentumok) és értéktárgyaikat (pl. ékszer, telefon, fényképezőgép) vigyék magukkal az utastérbe.

Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Gyermekenként egy összehajtható babakocsi a repülőn ingyen szállítható. Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda kalkulációja tartalmazza.

Újdonság! Fix ülőhelyfoglalás, a szabad kapacitás függvényében, Wizzair kényelmi szolgáltatás (feláras): a sorban állás, a beszállás és a helykeresés mindig is az utazás egyik legstresszesebb része volt a Wizzair repülőjáratain. Ezt számos ügyfél-elégedettségi felmérésben kiemelték a kitöltők. Hallgatunk utasainkra, és a Wizzair járatokon mostantól mi is bevezetjük a garantált ülőhely választásának a lehetőségét, így biztosítjuk azt, hogy mindenki a lehető legjobb ülőhelyhez jusson a repülőgépeken.

Amennyiben ablak melletti ülést választanak, és egymás mellett szeretnének ülni, akkor az az ülés, amelyik nem az ablak mellett van, annak az ára alacsonyabb!

Abban az esetben, ha a repülők menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat, melyet ún. lunch box-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kinttartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak. Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.

Tervezett menetrend:

Budapest - Alicante 18:00 - 21:10

Alicante - Budapest 21:45 - 00:40

A légitársaság a menetrend változás jogát fenntartja!

Csak repülőjegy foglalása esetén nincs lehetőség fakultatív programokra, illetve sem programot, sem szállást nem tartalmaz az ár.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: A Bali szállodacsoport (Gran Hotel Bali, Benidorm Centre) legkisebb tagja (Cabana) igen népszerű az utasok körében. Benidorm város turisztikai központjában, a Poniente strandtól 700 méterre található a tízemeletes szálloda. Éjszakai élet, szórakozási lehetőségek 500 méterre, a legközelebbi golfpálya 10 km-re található. A közelben éttermek, bárok, tavernák, üzletek sokasága. Alicante repülőtere kb. 45 perc transzferidő.

Szobák: 249 mediterrán hangulatban berendezett szobájában a pasztellszínek uralkodnak, ezáltal kellemes hangulatot árasztanak. A szobák fürdőszobásak, légkondicionáltak (egyéni szabályozással), tv-vel (műholdas adások), telefonnal felszereltek. Térítés ellenében széf. A szobák többségéhez erkély tartozik. A recepción hajszárító és vasaló kérhető. A szobákban 2 felnőtt és 1-2 gyermek, vagy 3 felnőtt elhelyezése lehetséges.

Szolgáltatások: 24 órás recepció, lift, étterem, bár, medencebár, kávézó, tv-szoba, mosoda, játékterem, szépségszalon, csomagszoba, parkoló, játszótér, animációs programok, szobaszerviz.

Sport és szórakozás: úszómedence, leválasztott gyermekmedence, napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel, asztalitenisz.

Ellátás: Büfé reggeli. Felár ellenében félpanzió (reggeli és vacsora) büfé rendszerben vagy teljes panzió (reggeli, ebéd és vacsora) foglalható.

(170111)



Szobák:

Szolgáltatások: étterem,szobaszerviz,mosoda,recepció,medencebár,játszótér,bár,lift

Sport és szórakozás: napozóterasz,asztalitenisz,nyugágyak és napernyők,medence,játékterem,animáció,gyermek animáció

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak