2014-es új szálloda! Törökország, Alanya: Quatro Beach 5*, ultra all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 139222
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A szálloda kb. 110 km-re található Antalya repülőterétől, Alanya belvárosától kb. 12 km-re, Konakli városában, közvetlenül a homokos-kavicsos-sziklás tengerparton.

Vélemény: A jó minőségű szállodát családoknak és pihenni vágyóknak egyaránt ajánljuk.

Utazásszervező véleménye: 5*

Felszereltség
A 2014 májusában megnyílt szállodában központi étterem, tengerparti étterem, a`la carte éttermek (olasz, hal, mexikói - előfoglalás szükséges), bárok (lobby, tengerparti, medence, diszkó bár) és diszkó várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, vízi csúszdák. A nyugágyak, strandtörölközők, napernyők térítésmentesen állnak rendelkezésre a medencénél és a tengerparton. A szórakozásról animációs és sport programok, esti show műsorok gondoskodnak. Wireless internetezési lehetőség a lobbyban térítésmentesen. Térítés ellenében szobaszerviz, internet kávézó, üzletek, mosoda, orvosi ellátás, konferenciaterem.

Szobák
A szálloda 438 szobával rendelkezik, melyek legtöbbjéhez balkon tartozik. Standard limited, standard oldalról tengerre néző és oldalról tengerre néző szobák családi foglalhatóak. A standard limited szobák kertre nézőek, felszereltségük: egyénileg szabályozható légkondicionáló, televízió, széf (térítésmentesen), telefon, minibár (vízzel és gyümölcslével naponta töltve térítésmentesen), vízforraló, wireless internetezési lehetőség (térítésmentesen). A fürdőszobában zuhanyozó, WC, hajszárító. A standard szobák oldalról tengerre nézőek, további felszereltségük megegyezik az limited standard szobákéval. A standard szobák alapterülete kb. 29 m2. A családi szobák kétszobásak, tolóajtóval vagy normál ajtóval elválasztottak, alapterületük kb. 37-52 m2, további felszereltségük megegyezik a standard szobákéval.

Ellátás
Ultra all inclusive ellátás, mely 07:00-02:00 óra között vehető igénybe, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a főétteremben svédasztalos rendszerben, délutáni snackek, délutáni kávé, tea, sütemények, frissen facsart narancslé (reggeli alatt), friss gyümölcsök, fagylalt (meghatározott időszakban), éjjeli snackek. A főétkezéseknél és a bárokban a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, valamint néhány import ital és a tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók. Tartózkodás alatt egy alkalommal térítésmentesen lehet étkezni az a`la carte éttermekben, azonban előfoglalás szükséges. Bizonyos import italok, prémium kategóriájú italok, az a`la carte éttermek szolgáltatásai és fogyasztás a diszkó bárban térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Sport
Térítésmentes szolgáltatások: fitneszterem, darts, táncórák, boccia, aerobik, minifoci, vízi labda, asztalitenisz, strandröplabda, animációs programok, esti show műsorok. Egyes szolgáltatásokhoz előzetes foglalás szükséges, illetve térítés ellenében vehetőek igénybe: vízi sportok a tengerparton.

Wellness
Térítésmentes szolgáltatások: belső medence, szauna, törökfürdő. Térítés ellenében a vendégek rendelkezésére állnak különböző wellness és szépség szolgáltatások, mint masszázs, peeling, fodrászat.

Gyermeknek
A kicsiket miniklub, minidiszkó, gyermekmedence és vízi csúszdák várják. Az étteremben etetőszék igényelhető. Gyermekfelügyelet és babakocsi térítés ellenében igényelhető.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak